Αση και Μπέτυ μας κλείνουν σήμερα ραντεβού !

Και ο χορός της πρεμιέρας , καλά κρατεί εκεί στον Alpha …Κυριακάτικο ντεμπούτο στους δέκτες μας κάνουν για φέτος τόσο η Αση Μπήλιου, όσο και η Μπέτυ Μαγγίρα και αν αγαπάτε είτε τα άστρα ,είτε το life-style, μείνετε συντονισμένοι !

Η Άση Μπήλιου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανανεώνει το ραντεβού της μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha, και το ταξίδι στα αστέρια ξεκινάει!

To «StarsSystem» έρχεται στη συντροφιά μας γεμάτο έγκυρες προβλέψεις, αστρολογική επικαιρότητα, συναστρίες και ωροσκόπια διασήμων. Αφιέρωμα για έναν ολόκληρο μήνα στο γενέθλιο ζώδιο και τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς του, ενότητες γενικότερου αστρολογικού ενδιαφέροντος για αρχάριους και προχωρημένους εναλλακτικά θέματα για καλή τύχη στον έρωτα και τις σχέσεις…

Και όλα αυτά παρέα πάντα με λαμπερούς καλεσμένους!

Το πρώτο «Stars System» της σεζόν ξεκινάει σήμερα το μεσημέρι στον Alpha στις 14:15 με πλούσια θεματολογία και ενδιαφέρουσες ενότητες.

Και την σκυτάλη στις πρεμιέρες παίρνει το βραδάκι η Μπέτυ Μαγγίρα με το “Exclusive” στις 8.00 ακριβώς !

Exclusiveπρόσωπα… Exclusive συνεντεύξεις… Exclusive θέματα… Exclusive βίντεο …Exclusive ιδέες…
Exclusive στιγμές και συναισθήματα… Ο κόσμος μας σε …exclusive έκδοση ! Αυτό ακριβώς υπόσχεται να μας προσφέρει αυτή την χρονιά το “Exclusive” !
Στην σημερινή εκπομπή θα δούμε τον γοητευτικό Enrique Iglesias σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη, αλλά και τη μοναδική Πάμελα Άντερσον να μας αποκαλύπτει πολλά!
Επίσης η Ελένη Φουρέιρα χορεύει αλλά και μιλά για την επιτυχία της στη Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ η Ναταλία Γερμανού μας λέει πόσο καιρό ακόμα θα ήθελε να κάνει πρωινό και η Κατερίνα Καραβάτου μας αποκαλύπτει μικρά μυστικά για τη ζωή της.
Η εκπομπή «εισβάλλει» επίσης στα παρασκήνια του «Λες και το ‘ξερες» και κάνει τις δικές της «περίεργες» ερωτήσεις, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην μάθουμε αλήθειες και τα ψέματα από τον …πλανήτη Hollywood.
Και βεβαίως – βεβαίως , εννοείται πως μόνο στο «Exclusive», λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα του «Big Brother» θα δούμε πρώτοι τους παίκτες του πολυαναμενόμενου reality show του Alpha !

Read More

And More