” O Ηλίας, η China Town και ο Big Βrother.”

Γεια σας φίλοι,

Σήμερα έχω διάθεση να σας γράψω τις σκόρπιες σκέψεις της ημέρας.

Δείπνο με τον Ηλία

Φάγαμε με τον Ηλία το σαββατόβραδο σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Είναι πολύ excited για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές. Έδωσε ήδη την πρώτη μάχη και την κέρδισε. Κάποιοι στο παραπέντε πήγαν να τον πετάξουν έξω. Η απήχηση στους νέους, φόβισε μάλλον τους κολλητούς των … προέδρων.

Διαβάζω διάφορες μπηχτές στα μέσα για την υποψηφιότητά του. Του τύπου ” τι δουλειά έχει η τρελή, θεά στο δήμο της Αθήνας; ” κι άλλα τέτοια. Το τίμημα της δημοσιότητας και της διασημότητας!!! Σε αυτές της εκλογές συμμετέχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας κοσμογυρισμένος άνθρωπος, με γούστο και επικοινωνιακό χάρισμα δεν μπορεί να προσφέρει στην Αθήνα αφού το επιθυμεί.” Θεά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.”

Πληγές απο τους ιδιοκτήτες φορτηγών.

Διάβαζα στον κυριακάτικο τύπο ότι η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, άφησε στην οικονομία μια ζημιά της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ. Εταιρίες έφθασαν στα πρόθυρα του λουκέτου, ο τζίρος στο λιανεμπόριο έπεσε στο 15% και εκατοντάδες υπάλληλοι υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική άδεια. Αν όλες οι επαγγελματικές τάξεις σκεφτούν μόνο την πάρτη τους, καήκαμε!

China town

Αντί για γαλλικά, γερμανικά , ισπανικά, ιταλικά, αξίζει να σπουδάσει κανείς κινέζικα σήμερα. Όπως καταλάβατε η Ελλάδα μετατρέπεται σε chinatown της Ευρώπης!!! Να είναι καλά ο Mister Γουέν , που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. Τώρα που τα ελληνικά ομόλογα έχουν γίνει (κινέζικα) πετσετάκια, ο πρωθυπουργός της Κίνας είναι ο μόνος που … δεν κάνει τον Κινέζο. Αγοράζει!!!

Big Brother

Ίσως το βαρύ πυροβολικό του Άλφα. Ενδέχεται να αλλάξει την τηλεοπτική πιάτσα υπέρ του το πρώτο τρίμηνο. Κλασσική συνταγή που την έχουμε ξαναδεί. Γυναίκες έτοιμες … για όλα, ξανθές, μελαχρινές, με τα « πάντα όλα» σε κοινή θέα . Άνδρες φουσκωτοί, άλλοι λαϊκοί, κάποιοι χαρακτηριστικοί επαρχιώτες, και κάποιοι ψώνια, έτσι για να πιάσουμε όλα τα γούστα και κυρίως για να ταυτιστούν διαφορετικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας μαζί τους.

And More