Sienna Miller: η star με τα πιο sexy hair styling! Πάρε ιδέες!

Εκτός από την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Jude Law η Sienna Miller είναι περισσότερο γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της. Συλλέξαμε τις best of εμφανίσεις της ιέρειας του boho και σου παρουσιάζουμε την Sienna στα καλύτερά της! Kλέψε ιδέες και υιοθέτησε ένα διαφορετικό στιλ μαλλιών για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Sexy κοντό


Μπορεί τα μακριά μαλλιά να είναι συνώνυμο της θηλυκότητας, όμως εδώ η Sienna αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Με κοντή κουπ, μακριές αφέλειες και nude κραγιόν στα καλοσχηματισμένα της χείλη είναι πιο sexy από ποτέ!

Αρχαιοελληνικό ύφος



Στις Χρυσές Σφαίρες το 2007 εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με πλεξίδα περιμετρικά του μετώπου και φωτεινό, frosty μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει πολύ υγιής.

Ανεπιτήδευτα και wavy

Στα Bafta τον Φεβρουάριο του 2007 η ηθοποιός επιλέγει κοντά μήκη με ανεπιτήδευτες μπούκλες στο τελείωμα και μαύρο περίγραμμα στα μάτια.

Σινιόν με όγκο

Στην πρεμιέρα του “Factory Girl” στο Λονδίνο με κρεπαρισμένο σινιόν και μακριές φράντζες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο.

Χαλαρό σινιόν

Έντονες ξανθιές ανταύγειες, χωρίστρα στο πλάι και σινιόν τον Ιούλιο του 2009 στην πρεμιέρα της ταινίας “G.I Joe: The Rise of Cobra” στο Λονδίνο.

Retro μπούκλες

Στην πρεμιέρα της ίδιας ταινίας στο Los Angeles η Sienna εμφανίζεται στην πιο…ξανθιά εκδοχή της, με χαλαρές retro μπούκλες και vamp μακιγιάζ με σκούρο κόκκινο κραγιόν.

Ατημέλητα πιασίματα

Λίγους μήνες πριν η Sienna Miller εμφανίζεται ξανά με τον Jude Law! Εμφανώς ανανεωμένη και πολύ sexy με ένα ανάλαφρο half up πιάσιμο και πιο σκούρες ανταύγειες που αναδεικνύουν τα μάτια της.

Εσύ ποιο look θα επιλέξεις σήμερα; Η Sienna Miller μας έδωσε έμπνευση και για τις επτά ημέρες της εβδομάδας! Τέλειο!

Read More

And More