Βιάστηκε από πολιτικό, η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε τουαλέτα αεροπλάνου!

Μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες είναι τελικά η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε σακούλα σκουπιδιών στο αεροδρόμιο της Μανίλα. Η 30χρονη μητέρα, τώρα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από έναν πολιτικό, στου οποίου το σπίτι εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Η 30χρονη εντοπίστηκε έπειτα από έρευνα των αρχών στην πόλη Apayo, την Τετάρτη και μεταφέρθηκε στην Μανίλα για να καταθέσει. Η γυναίκα, που είναι μητέρα άλλων δυο παιδιών, πριν ένα χρόνο αποφάσισε να φύγει από τις Φιλιππίνες και να εργαστεί για τρια χρόνια στο Κατάρ.Τότε βιάστηκε από τον εργοδότη της. Κατά τα λεγόμενα της, όταν η εγκυμοσύνη της έγινε αντιληπτή από την σύζυγο του πολιτικού, την ανάγκασε να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Το μωρό που προσωρινά ονομάστηκε George Francis, από τον κωδικό της πτήσης που γεννήθηκε, είναι καλά αλλά παραμένει σε θερμοκοιτίδα. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα να βρισκόταν το βρέφος, ήταν αρκετά για να του στοιχίσουν τη ζωή.

Η μητέρα κινδυνεύει να καταδικαστεί για την κατηγορία εγκατάλειψης ανηλίκου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που έγιναν στη μητέρα και το βρέφος για να πιστοποιηθεί η συγγένεια, αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες. Ήδη είκοσι ζευγάρια από το εξωτερικό έχουν ζητήσει να υιοθετήσουν το άτυχο βρέφος.

Read More

And More