Σάκης Ρουβάς – Δούκισσα Νομικού: Το TLIFE τους συνάντησε στο Tae Kwon Do! Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν το The Grand Finale

Λίγα μόνο 24ωρα πριν από το The Grand Finale του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour το TLIFE συνάντησε τους πρωταγωνιστές του στο Tae Kwon Do. Το ερχόμενο Σάββατο στο Κλειστό Γήπεδο θα πραγματοποιηθεί το μουσικό υπερθέαμα που ολοκληρώνει την πιο επιτυχημένη περιοδεία της καριέρας του Σάκη Ρουβά.


Ο Σάκης και η Δούκισσα συζητούν κάποιες από τις τελευταίες λεπτομέρειες

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE κατέγραψε τις τελευταίες προετοιμασίες που γίνονται στο χώρο που θα ζήσει το κοινό την πιο ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία! Φυσικά, μιλήσαμε και με τους συντελεστές του show και τα μάθαμε όλα!

Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν για ακόμη μία φορά μία σπάνια διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.


Δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν όλες αυτές τις μέρες για το στήσιμο της εντυπωσιακής σκηνής του show

Ο κορυφαίος Έλληνας star καθήλωσε χιλιάδες καρδιές κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας το πιο εντυπωσιακό tour όπου γνώρισε την κυριολεκτική αποθέωση! Αυτή τη φορά έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο The Grand Finale καθώς ο απόηχος αυτού του live θα είναι αυτό που θα κρατήσει, όπως μας είπε, για τον χειμώνα που θα κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ανάμεσα σε αυτά που θα δούμε θα είναι και η παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Πιο ψηλά” Το νέο του dance κομμάτι έχει έντονα electro στοιχεία και ξεχωρίζει για τον upbeat ρυθμό του! Διάβασε εδώ περισσότερα για το κομμάτι!

Από τα highlight της βραδιάς θα είναι σίγουρα το special guest της μοναδικής Δούκισσας Νομικού. Η πανέμορφη παρουσιάστρια θα συνυπάρξει στη σκηνή μαζί με τον Σάκη αφού θα χορέψει και θα τραγουδήσει το κομμάτι “Έλα μου”. Διάβασε εδώ περισσότερα για την εμφάνισή της!

Η Δούκισσα είνα ενθουσιαμένη για αυτή τη συνεργασία και ανυπομονεί να το ζήσει παρόλο που έχει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο κορυφαίος Έλληνας star συμπράττει ξανά με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama για ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση! Μάλιστα, θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά live το νέο τους τραγούδι “Τι είναι αγάπη”. Δες εδώ περισσότερα για το τραγούδι!

Ακόμη θα βρεθεί on stage με τους ανανεωμένους Otherview για εκτελέσεις γεμάτες ενέργεια, με τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy για house επιτυχίες με δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών που θα ενθουσιάσουν!

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Το TLIFE θα είναι στο The Grand Finale για να σου μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Tae Kwon Do ενώ βρέθηκε και στην συνέντευξη Τύπου της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και σου εξασφάλισε δηλώσεις από τον Σάκη, τη Δούκισσα και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Stay tuned για περισσότερο υλικό!

Read More

And More