Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Βίντεο

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα, δημόσια, για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Γενικά είναι από τους ανθρώπους που επιλέγει να δίνει σπάνια συνεντεύξεις και δεν της αρέσει να προβάλει την προσωπική της ζωή. Η ανακοίνωση του διαζυγίου της όμως από τον γνωστό εκδότη λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωινού του Μega έστρεψαν την προσοχή των media πάνω της.

Εκείνη αποστασιοποιήθηκε ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί,την Πάτμο. Tώρα, νιώθοντας πια έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα, αλλά όχι απαραίτητα να κάνει restart, ανοίγει τα χαρτιά της στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή Joy it’s inside you.

Η Τζένη είπε ανάμεσα σε άλλα: “Δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί πόσο εύκολο είναι να κάνεις restart τώρα που είμαι single και έχω τρία παιδιά… Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μία κουρτίνα και πρέπει να κάνω restart, δεν έχω κάτσει να το δω έτσι. Είναι πολύ νωρίς, πρόσφατο… Αν συμβεί κάτι άλλο μπορεί να πω Α, για κάτσε λίγο, να κουκουλωθούμε, να δούμε τι γίνεται και να κάνουμε restart! Δε το έχω δει έτσι αυτή τη στιγμή, είναι τόσο πολύ έντονο στο κεφάλι μου το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου να είναι καλά…Να είναι καλά καλά. Όλη αυτή η κατάσταση να αφήσει στα παιδιά μου λιγότερες γρατσουνιές! Και στον κοινωνικό περίγυρο, πως τα βλέπουν οι άλλοι, στην ψυχολογία τους, την αυτοπεποίθηση τους και να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και ο μπαμπάς και η μαμά να είναι καλά…Δεν σκέφτομαι ότι κάνω restart. Νομίζω πως αν κάτσεις και το αναλύσεις τόσο πολύ δεν παίρνεις και καμία απόφαση”.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα!

Η εκπομπή θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο

Read More

And More