Δ. Χρυσικού: “Ο Στ. Τζώρτζογλου έρχεται να “ταράξει” τη ζωή της Μαίρης!”

Η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την “Μαίρη” στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης” μίλησε στο TLIFE για τα γυρίσματα, τις εξελίξεις και τη συνεργασία της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η ίδια θαυμάζει την τηλεοπτική “Μαίρη”, την οποία υποδύεται στη σειρά και αναφέρει πως πρόκειται για έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα, με υπερηφάνεια και ειλικρίνεια που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί του. “Είναι ένας θετικός ρόλος που έχω αγαπήσει ως Δώρα. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω μια γυναίκα σαν την Μαίρη. Είχα μια μαμά που μοιάζει με την Μαίρη”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, που η φιγούρα της μαμάς της ήταν το ίδιο δυναμική με το ρόλο που υποδύεται, παρόλο που η ίδια έχει μια πολύ καλή σχέση και με τον πατέρα της.
Παρόλα αυτά, η Δώρα έχει κάποια κοινά στοιχεία με την τηλεοπτική “Μαίρη”. “Είμαι ευέξαπτη, νευρική και δραστήρια. Είμαι και εγώ συνεχώς στο κόκκινο! Βγάζω το θυμό και μετά έρχεται η λογική και προσπαθώ να σώσω την κατάσταση. Ακόμη, μου αρέσει να είμαι αισιόδοξη και ανεξάρτητη, όπως η Μαίρη”, εξομολογείται η ταλαντούχα ηθοποιός.
Για τις αντιδράσεις του κόσμου που συναντά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει πως παρόλο που είναι 11 χρόνια στο χώρο, είναι η πρώτη φορά που έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. “Με κυνηγάνε παιδάκια στο δρόμο για να μου μιλήσουν και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη”, αναφέρει και προσθέτει πως αυτό την κάνει να νιώθει και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους τηλεθεατές, γιατί ενόψει της οικονομικής κρίσης, η τηλεόραση αποτελεί τη βασική διασκέδαση των νοικοκυριών. “Δεν πρέπει να υποτιμάμε την τηλεόραση και το κοινό της. Η τηλεόραση μπαίνει στο σπίτι κάθε οικογένειας και πρέπει να λειτουργείς με σεβασμό απέναντι σ’ αυτούς που σε παρακολουθούν”, υπογραμμίζει.

Ενώ, αποκαλύπτει πως ο κόσμος που της μιλά, της δίνει και ελπίδα. “Αυτό που ζητά ο κάθε ηθοποιός από το κοινό είναι το χειροκρότημά του και η αποδοχή της δουλειάς του. Είναι γελοίο να λέμε πως μας ενοχλεί η δημοσιότητα”, αναφέρει.

Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, η Δώρα αναφέρει πως υπάρχει κούραση τόσο για τους ηθοποιούς, όσο και για τους τεχνικούς αλλά σκοπός όλων είναι το καλό αποτέλεσμα. Η ίδια πιστεύει πως το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και φέτος που έρχονται νέοι χαρακτήρες και αυτό θα οδηγήσει τη σειρά στην επιτυχία.
Για τον Στράτο Τζώρτζογλου που θα εμφανιστεί στη σειρά και θα έρθει να “ταράξει” τη σχέση της “Μαίρης” με την κόρη της και τον σύντροφό της, η γνωστή ηθοποιός λέει πως ο ερχομός του θα φέρει αλλαγές και εντάσεις. “Η είσοδος του Στράτου Τζώρτζογλου στη σειρά θα “ταράξει” τη ζωή της Μαίρης”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και εξηγεί πως ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πρώην σύζυγό της, που έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της και τη ζωή της κόρης της.
Ακόμη, η ίδια δηλώνει πως γνωρίζει τον Στράτο Τζώρτζογλου από τα 14 της, καθώς είχαν παίξει και οι δυο σε ταινίες του Αγγελόπουλου. “Με τον Στράτο κάνουμε παρέα και μου αρέσει η συνεργασία μαζί του. Τον γνωρίζω από τότε που έπαιξα στο “Τελευταίο βήμα του πελαργού”, μια ταινία του Αγγελόπουλου”, αναφέρει.
Παράλληλα, η Δώρα Χρυσικού αποκαλύπτει πως το γυμνό στο θέατρο δεν την ενοχλεί. Η ίδια, μάλιστα, είχε κάνει μια γυμνή σκηνή σε μια θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη. “Με το γυμνό στο θέατρο δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να δίνεται με μια σωστή αισθητική που δεν σε προσβάλει, όπως έκανε ο Κιμούλης”, αναφέρει και προσθέτει: “Ήμουν χορεύτρια και είμαι εξοικειωμένη με το σώμα μου. Το σώμα είναι εργαλείο δουλειάς. Θεωρώ υποκρισία σε μια Ελλάδα που ο κόσμος έτρεξε να πάρει τα ροζ dvd να σοκάρεται από το γυμνό στην τέχνη”, υπογραμμίζει.
Για το θέμα του γάμου, η ίδια λέει πως αν και πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε καν να το σκέφτεται, τώρα, έχει μπει σε μια διαδικασία για να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια…
Τέλος, η ίδια αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρει ο κόσμος για ‘κείνη. “Είμαι αισιόδοξη και θετικός άνθρωπος και ο κόσμος νομίζει πως με ξέρει καλά, αλλά είναι λίγοι οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης μου, που ξέρουν πραγματικά ποια είναι η Δώρα”, αναφέρει και προσθέτει: “Αυτό που ίσως να μην ξέρουν για ‘μένα είναι ότι δεν κάνω πολύ παρέα με ηθοποιόυς και πως προσπαθώ να εξοικειωθώ με την ιδέα της απώλειας, που θα με αγγίξει κάποια στιγμή”

Read More

And More