Ετοιμη για πρεμιέρα η Χριστίνα Λαμπίρη… Ομως, τι μας έχει ετοιμάσει για φέτος ;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…. Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε και η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να πέσει στην μάχη για την τηλεθέαση, πιο …οπλισμένη από ποτέ ! Βλέπετε, φέτος θα προσπαθήσει να ανακτήσει τις παλιές τηλεοπτικές της δυνάμεις για να τα καταφέρει και να κερδίσει και πάλι την πρωτιά.

Ετσι, λίγες ημέρες πριν την 13η Σεπτεμβρίου που η Χριστίνα θα μας καλησπερίσει ξανά, έφτασε στα χέρια μας το δελτίο τύπου του καναλιού…

” …Ένα ανανεωμένο «Super Star» ετοιμάζει για την νέα σεζόν η Χριστίνα Λαμπίρη, με αλλαγές τόσο στα θέματα, όσο και στα πρόσωπα και τα σκηνικά!

Από τις 13 Σεπτέμβρη, η αγαπημένη παρουσιάστρια θα δίνει ραντεβού με το κοινό καθημερινά από τις 13:30 έως τις 15:45, έχοντας στο πλευρό της για 9η χρονιά τον Θοδωρή Ρακιτζή και για ακόμα μία φορά την Μαρία Ένεζλη.

Στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκονται επίσης ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star, Λάμπρος Παναγιώτου, αλλά και οι δίδυμες αδελφές Ράντη, γνωστές από τα ρεπορτάζ τους για τα δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Η εκπομπή θα έχει και πάλι lifestyle θεματολογία, με γρήγορες εναλλαγές, χωρίς να λείπουν και τα κοινωνικά θέματα. Μάλιστα, στο πλατό θα βρεθούν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές των θεμάτων που θα παρουσιάζονται!

Τα σκηνικά του «Super Star» δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα παλαιότερα και σε αυτά θα δεσπόζει ένα τεράστιο video wall! Την δημιουργία τους έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Αθανασιάδης.

Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Σάκης Σιάρκος, ενώ αρχισυντάκτρια η Φρατζέσκα Σαββοργινάκη” …

Read More

And More