Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Το ζευγάρι, που μετά πολλά χρόνια σχέσης, διατηρεί την φλόγα του και αυτό φαίνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Το TLIFE τους συνάντησε πριν από λίγες μέρες σε βραδινή έξοδο σε γνωστό στέκι της παραλιακής.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διασκέδασαν με της επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου και των Onirama. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Δέσποινα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Έλλη και δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει το πρόγραμμα που παρουσιάζει το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή νύχτα.

Στην παρέα του ζευγαριού βρέθηκε ένα ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι, η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.. Οι δύο παρουσιάστριες μάλιστα φρόντισαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Δες εδώ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Cabaret @ Romeo λόγω των πολιτικών εξελίξεων και του δημοψηφίσματος θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έλλη Κοκκίνου: Εξηγεί γιατί την Κυριακή θα ψηφίσει ναι!

Δέσποινα Καμπούρη: Ο βαθύς προβληματισμός της όσο περίμενε το σχολικό με την κόρη της

Read More

And More