Η πορνοστάρ που εγκατέλειψε τα πάντα για το λόγο του Θεού!

Η Τερέζα Σκοτ είναι μία από τις διασημότερες πορνοστάρ ανά τον κόσμο. Οι ροζ ταινίες της και τα αποκαλυπτικά της εξώφυλλα έχουν φτιάξει τις μέρες αλλά και τις νύχτες πολλών αντρών. Οι ταινίες της ήταν αυστηρού ακατάλληλου περιεχομένου και περιελάμβαναν, όπως διαβάζουμε στην Espresso, λεσβιακό και άγριο σεξ.

Η Βρετανίδα όμως αποφάσισε στα 31 της χρόνια και παρ’ότι είχε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, να μπει στον ίσιο δρόμο. Μία μέρα που έκανε διαλογισμό, είδε ένα όραμα: ήταν ο Θεός και της έλεγε πως έπρεπε να αλλάξει ζωή γιατί αλλιώς θα έχανε την ευκαιρία για μία θέση στον παράδεισο.

Πλέον οι… ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη συναντήσουν τα απογεύματα στην ευαγγελική Εκκλησία της γειτονιάς της, να σερβίρει μπισκότα και τσάι. ”Βρήκα πλέον την εσωτερική ευτυχία. Έχω βγάλει από το μυαλό μου την προηγούμενη ζωή μου και δεν το μετανοιώνω. Μέσα από την Εκκλησία μπόρεσα να συμφιλιωθώ με τους γονείς μου, δηλώνει η πρώην πορνοστάρ. Πλέον προσεύχεται συνέχεια και γράφει χριστιανικά βιβλία για παιδιά.

Read More

And More