Η Φ. Θεοδώρου μιλάει στο Tlife για τη νίκη της, τον Σάκη, την Pamela

Ξυπνήσαμε την Φλώρα σήμερα το πρωί για να μας δώσει τις πρώτες εντυπώσεις από την χτεσινή μεγάλη βραδιά!!! Τι έχει να πει για την διοργάνωση; Τον Σάκη; την Pamela; Ποιο είναι το επόμενο της βήμα;

Περίμενες τη νίκη; Τις τελευταίες δύο μέρες βλέπαμε την Κύπρο να προηγείται στο site της eurovoice;

Όχι, δεν το περίμενα! Στο site γινόταν μάχη! Ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για τέτοια πράγμα. ήξερα ότι γινόταν μάχη αλλά δεν μπορούσα να κάτσω να βλέπω την εξέλιξη της ψηφοφορίας γιατί έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο και οι αρνητικοί ψήφοι! Όπως είχε γίνει και με τους προκριματικούς! Μας χτυπούσαν όλες οι χώρες δηλαδή δίνεις ψήφο σε αυτή τη χώρα που θες αλλά τις τελευταίες χώρες όλοι ψηφίζουν μόνο αρνητικά! Είναι πολύ θρίλερ γιατί λες… μια Κύπρος… Πόσοι είμαστε 700.000 – 800.000, που να πρωτοπορολάβεις να δώσεις αρνητικούς; Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι! Αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνει η Κύπρος ένα βραβείο σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού! Είναι μεγάλη τιμή! Πρώτα για μένα που εκπροσωπώ την πατρίδα αλλά και για την πατρίδα μου!
Άλλωστε αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος που είχα άγχος γιατί δεν πήγαμε ως Secret αλλά σαν εκπροσώπηση της Κύπρου! Δεν έχω δει ακόμα τη συμμετοχή! Πολλοί μου είπαν ότι ήμασταν καλοί αλλά μου το είπαν η μαμά μου και οι φίλοι μου!

Ακούστηκαν πολλά δυσμενή σχόλια για την διοργάνωση! Πως την σχολιάζεις;

Εδώ πρέπει να ξεχωρίσουμε δυο πράγματα! Οι Έλληνες που ήταν στην διοργάνωση έκαναν τρομερά μεγάλη προσπάθεια! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μας βοήθησαν! Ήταν εξυπηρετικοί με όλους! Ναι, δεν είχαμε πολύ χρόνο! Οι Έλληνες όμως έτρεχαν σαν τρελοί για όλες τις χώρες! Βοηθούσαν όλους όσους χρειάζονταν κάτι! Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο πολύ επαγγελματίες ήταν. Κάποιες ατέλειες που υπήρξαν φταίει το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανωνόταν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός! Ναι υπήρξαν κάποια λάθη αλλά ήταν η πρώτη φορά που έγινε ο διαγωνισμός! Οι 28 χώρες είχαν το δικό τους πούλμαν να πηγαινοέρχονται! Υπήρχε οργάνωση γενικά. Τα προβλήματα ήταν στις πρόβες! Η Κύπρος είναι η μόνη χώρα που είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τι πρόβες! Κάναμε 2 φορές πρόβα, την Τετάρτη και την Παρασκευή! Είχαμε να κάνουμε πρόβα στις 4 το απόγευμα υποτίθεται! Πήγαμε στις 15:30 και ξεκινήσαμε την πρόβα στις στις 03:30 την νύχτα! Πάντα κάναμε καυγά! Βάλαμε το video clip στην οθόνη πίσω, και αυτό έγινε τελευταία στιγμή γιατί δεν είχαμε πολλά πράγματα και αποφασίσαμε μόλις την Πέμπτη να κάνουμε κάτι, στην πρόβα ζητήσαμε να βάλλουμε το video clip γιατί δεν είχαμε τίποτα άλλο. Όλες οι χώρες έκαναν πρόβες από 20 λεπτά! Την Τετάρτη στην πρόβα την δεύτερη φορά που πήγαμε να πούμε το τραγούδι οι Ουκρανοί μας έβγαλαν τις πρίζες και έφυγαν! Και το κάναμε μόνοι μας! Χωρίς Φώτα, χωρίς την Ουκρανή Σκηνοθέτιδα! Και την Παρασκευή το ίδιο μας κάνανε! Την Παρασκευή υπήρξε ένα ηχητικό πρόβλημα που δεν μπόρεσα να αποφύγω! Δεν μας άφησαν να κάνουμε δεύτερη πρόβα ενώ όλοι οι άλλοι έκαναν! Εμείς κάναμε μόνο μια φορά! Οι Έλληνες διοργανωτές προσπαθούσαν να τους πείσουν να μας αφήσουν να το πούμε και δεύτερη φορά αλλά είχαν ήδη μπει οι Αμερικάνοι και έκαναν τα φώτα του Enrique Inglesias. Λόγω της σειράς ήμασταν οι μόνοι που είχαμε πάντα ένα πρόβλημα!

Πως ένιωθες πριν βγεις να τραγουδήσεις;

Εμένα λίγο πριν να βγούμε πάνω με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και έλεγα εντάξει θα είναι σαν την πρόβα που δε κάναμε! Δεν ξέρω οι Ουκρανοί μπορεί να μην συμπαθούν τους Κύπριους τόσο πολύ! Εντάξει έλεγα μέσα μου θα πάμε εκεί και θα έχουμε ενέργεια! Και ίσως αυτό να βοήθησε γιατί όλοι μας είπαν ότι ήμασταν καλοί στο stage!

Τι έκανες μετά το διαγωνισμό;

Μόλις τελείωσε ο διαγωνισμός πήγαμε στο Γκάζι όλοι μαζί σε ένα ταβερνάκι και έφαγα εννοείται γιατί είχα πολλές μέρες να φάω λόγω του άγχους και χορέψαμε και τραγουδήσαμε στο ταβερνάκι. Οι πρώτοι άνθρωποι μου μίλησα ήταν η μάμα μου που την είδα να κλαίει κάτω και μετά ο πατέρας μου και μετά όλοι όσοι ήταν εκεί!

Πως σου φάνηκε η Pamela;

Η Pamela είναι ηθοποιός και έχει όλη την εμπειρία με τα φώτα και τις κάμερες, Όπως λένε οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι για την Pamela ήταν Piece of Cake! Κάτι πάρα πολύ εύκολο! Εγώ τουλάχιστον δεν τη συνάντησα από κοντά, να την δούμε κάπου! Την μοναδική φορά που την είδαμε ήταν η στιγμή που κατέβαινε από το καμαρίνι της για να πάει στη σκηνή και κάναμε όλοι χώρο και πέρασε τη στιγμή που βγήκαμε όλοι μαζί στη σκηνή για να παρουσιαστούν όλες οι χώρες! Δεν περίμενα να έρθει η Pamela Anderson να συγχαρεί την Κύπρο! Νομίζω φιληθήκαμε κιόλας στο stage όταν μας έδωσε το βραβείο… Έγινε και αυτό στη ζωή μου… με τη φίλη μου την Pamela…

O Enrique;

Δυστυχώς δεν γνώρισα τον Enrique αν και ήθελα πάρα πολύ. Tον είδα από μια χαραμαδούλα την ώρα που ήταν στο stage την ώρα που όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν στο πλάι και περιμέναμε τα αποτελέσματα! Δεν μπορούσα να τον δω γιατί ήταν και άλλοι άνθρωποι που ήταν πολύ πιο ψηλοί από εμένα! Είναι ωραίος, είναι πολύ ωραίος άντρας! Όλες οι γυναίκες, μεγάλες μικρές, ενθουσιάστηκαν! Τον είδα από μακριά αλλά δεν τον γνώρισα από κοντά όπως και την κυρία Anderson. Είναι φυσικό. Δεν περίμενα ότι θα έβγαιναν στο σαλόνι για να μας μιλήσουν! Οι άνθρωποι αυτοί είναι επαγγελματίες, κάνουν τη δουλειά τους και φεύγουν.

Τι σκέφτηκες όταν έμαθες για την αποχώρηση του Σάκη;

Όταν έμαθε για τον Σάκη, ότι αποχώρησε… τρελάθηκα! Στεναχωρήθηκα πιο πολύ και από τις πρόβες που έχασα… Ήμουν σίγουρη ότι θα πάω στο Σάκη να μιλήσω… Είμαι Ρουβίτσα, μου αρέσει πάρα πολύ! Πιστεύω ότι ο διαγωνισμός έχασε την λάμψη του! Ο Σάκης θα πρόσφερε λάμψη! Είναι ένα αστέρι και όπου πάει γίνεται κάτι μαγικό! Ένας τόσο μεγάλος σταρ δεν μπορεί να ρισκάρει και να κάνει κάτι άσχημο που θα δείξει η τηλεόραση και θα σχολιαστεί την επόμενη μέρα! Εδώ εμείς και αγχωθήκαμε… Το στερηθήκαμε εμείς εκεί και ο κόσμος από τις τηλεοράσεις! Πιστεύω ότι παρόλο που οι Έλληνες διοργανωτές έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους αλλά οι σκηνοθέτες και οι άνθρωποι που οργάνωναν αυτά τα πράγματα ήταν όλοι ξένοι. Οι Έλληνες μας βοηθούσαν όσο μπορούσαν! Μέχρι να μας δώσουν και κουράγιο! Ήταν ένα θέμα συνεργασίας με όλους! Άλλωστε οι Έλληνες έκλεισαν τον Σάκη Ρουβά, την Αnastacia, τον Enrique. Από την Ελλάδα έγιναν αυτές οι κινήσεις! Οι ατέλειες δεν είχαν να κάνουν με τους Έλληνες γιατί το πάνω χέρι το είχαν οι ξένοι! Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σάκης θα έκλεβε τα φλας από την Pamela όταν στεκόταν δίπλα της!

Ποια τραγούδια ξεχώρισες;

Την Αρμενία ξεχώρισα, τους Γάλλους και φυσικά ο Τεντζεράκης μου άρεσε πάρα πολύ! Δηλαδή η δική μου τριάδα είναι 1. Ελλάδα, 2. Αρμενία, 3. Γαλλία!

Τι σχέδια έχεις μετά από το διαγωνισμό; Θα είσαι στο δεύτερο διαγωνισμό ως η νικήτρια;

Δεν ξέρω αν θα είμαι στον επόμενο! Το μόνο που ξέρω είναι ότι το θέλω πάρα πολύ! Αυτό που κερδίσαμε είναι ένα συμβόλαιο με μια πολυεθνική δισκογραφική! Στις 13 Οκτωβρίου θα ταξιδέψουμε μαζί με τον Μίλτο Καρατζά στην Γαλλία και θα υπογράψουμε το συμβόλαιο! Αλλά δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες! Αυτά τα ξέρει ο κύριος Καρατζάς! Δεν ξέρω ακριβώς παρά μόνο ότι μας περιμένει κάτι πολύ καλό!

Δες το video clip σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Read More

And More