“World Party”: Φτιάξε βαλίτσες και φύγαμε για ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα! Απόψε στις 21:45, o Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν την Μέση Ανατολή και ξαναχτυπούν στο κοσμοπολίτικο Περού.

Το ταξίδι τους ξεκινά από τη Λίμα, μια πόλη όπου μπορεί κανείς να βιώσει τη διαφορετικότητα, κάτι που ο Σάκης και ο Γιώργος ανακαλύπτουν πολύ γρήγορα, αφού συναναστρέφονται από 80χρονους χορευτές μέχρι… πορνοστάρ! Στη συνέχεια, παρακολουθούν μάθημα μαγειρικής και μαθαίνουν να φτιάχνουν σεβίτσε, το παραδοσιακό πιάτο του Περού.
Αρκετά όμως με τον πολιτισμό. Ας αρχίσει η περιπέτεια! Πρώτη στάση, η φυλή των Αμάρου, ψηλά, στα υψίπεδα της Περουβιάνικης επαρχίας, όπου οι οικοδεσπότες υποδέχονται τον Σάκη και τον Γιώργο με έναν ιδιαίτερα φιλόξενο τρόπο. Από εκεί, οι δύο συνοδοιπόροι αναχωρούν για το πολυήμερο ταξίδι τους, με προορισμό το εκθαμβωτικό Μάτσου Πίτσου, την αρχαία πρωτεύουσα των Ίνκας.
Όταν έρχεται η ώρα της επιστροφής όμως, ο δρόμος για το Κούσκο είναι δύσκολος και καταβάλλει την ομάδα, λόγω των συνεχόμενων μετακινήσεων και του υψηλού υψομέτρου. Ωστόσο, οι προκλήσεις του Σάκη απέναντι στον Γιώργο δεν σταματούν και φυσικά δεν μένουν… αναπάντητες!
«World Party»: Κάνουμε τον πλανήτη άνω κάτω…

Read More

And More