Ben Affleck – Jennifer Garner: Σύννεφα στο γάμο τους!

Αυτό κι αν είναι “βόμβα” στη διεθνής showbiz. Ο κούκλος Ben Affleck και η -εντυπωσιακή – Jennifer Garner φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους. Το ζευγάρι, μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν… το διαζύγιο!

Πώς ξεκίνησαν όλα; Ο πάντα στοργικός μπαμπάς (με τις κόρες του) και ρομαντικός σύζυγος (δεν τον έχουμε δει και λίγες φορές με λουλούδια στα χέρια για την καλή του) έλειπε από τα γενέθλιά της Jennifer και εμφανίστηκε στον Καναδά, χωρίς τη βέρα του.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα των “OK! Magazine” και “National Enquirer” θέλουν το πιο in love ζευγάρι του Χόλιγουντ να μένει χωριστά το τελευταίο διάστημα και να ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου, λίγο πριν την επέτειο του γάμου του…

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν τρία πανέμορφα παιδιά, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel και σε λίγο καιρό θα γιόρταζαν την 10η επέτειό της. Κάτι που τελικά δεν θα γίνει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ετοιμάζει άμεσα και ανακοίνωση για το διαζύγιο και την περιουσία των 150 εκατομμύριων δολαρίων, που θα πρέπει να μοιράσουν!

“Έχουν ήδη χωρίσει! Ο Μπεν επιθυμεί η επίσημη ανακοίνωση να γίνει πριν τις 29 Ιουνίου, οπότε και συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον γάμο τους, ώστε ο “θόρυβος” για το διαζύγιο να έχει καταλαγιάσει όταν αρχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας”, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά, αλλά και αν οι φήμες ισχύουν…

Read More

And More