Η showbiz άκουσε Beatles στο Μέγαρο Μουσικής! Φωτογραφίες

Μπορεί να μην βρισκόμαστε πια στη δεκαετία του 1960 αλλά η λατρεία για τα θρυλικά… “Σκαθάρια” της μουσικής παραμένει ακόμα ζωντανή. Κι όταν τα ταγούδια των Beatles παρουσιάζονται με την σύμπραξη της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσική, του καταξιωμένου Νίκου Πλατύραχου στις ενορχηστρώσεις, του συγκροτήματος Melisses αλλά και τις φωνές των Βασίλη Αξιώτη, Στηβ Κόκκα και Φαίδωνα Φαρίντ, η Beatlemania ήταν αναμενόμενο να κατακτήσει τους επώνυμους Έλληνες.


Το συγκρότημα Melisses εντυπωσίασαν στο 3ο Beatle Tribute Concert στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι εκπρόσωποι της showbiz βρέθηκαν με την καλύτερη διάθεση στο Μέγαρο Μουσικής ΑΘηνών, το βράδυ της Τετάρτης για να ακούσουν τις κλασικές επιτυχίες των Beatles στην συμφωνική και την σύγχρονη εκδοχή τους. Και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.


Η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον σύντροφό της Δημήτρη Μακαλιά.


Η Μαρία Κωνσταντάκη


Η Μαίρη Συνατσάκη

Την ίδια μουσική συναυλία παρακολούθησε και ο Γιώργος με την Άννα Νταλάρα (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την βραδινή έξοδο του ζευγαριού), ενώ στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το “παρών” έδωσαν αρκετοί ακόμα φίλοι του συγκροτήματος και της μουσικής.

Πρόκειται για το τρίτο Beatles Tribute Concert που παρουσιάζουν οι Melisses και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που ασναφέρθηκαν μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή συναυλία στο Ηρώδειο και την δεύτερη εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιανουάριο.


Οι Melisses στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην συναυλία.

Read More

And More