Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Έγιναν νονοί! Φωτογραφίες

Λίγες εβδομάδες μετά το ρομαντικό ταξίδι τους στη Ρώμη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη ταξίδεψαν στο αγαπημένο τους μέρος στη γη, την Κρήτη, το νησί από όπου κατάγεται ο ηθοποιός. Αυτή τη φορά το ταξίδι τους μάλιστα είχε την καλύτερη αφορμή, αφού εκεί οι δυο τους βάφτισαν τον γιο των καλών τους φίλων Χριστίνας και Γιώργου.


Tα πρώτα βήματα του μικρού ανάμεσα στην νονά και τον νονό του!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και spa στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί με τους φίλους και κουμπάρους τους αλλά και με τον μικρό τους βαφτισιμιό, που κατοικούν επίσης μόνιμα στην Αθήνα και επέλεξαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο για τις ημέρες της βάφτισης.

H Χρύσα Καλπάκη ταϊζει το βαφτιστήρι της υπό τα βλέμματα της μαμάς του, Χριστίνας και της αδερφής της Δέσποινας Καλπάκη.

Την ημέρα του Μυστηρίου οι δύο νονοί φόρεσαν τα καλά τους και μοιράστηκαν μάλιστα φωτογραφίες τους από τον χώρο του ξενοδοχείου λίγο πριν ξεκινήσουν για το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άνω Καλέσσα όπου έγινε το baby bloom του μικρού. Και το όνομα αυτού… Ιωάννης.

#Godmother #crete#greece #islands#family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chrysa Kalpaki (@chrysakal) στις

Little’s John Christening. May god bless him #christening #baptism #hollywater #takemetochurch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Stavrou (@christina_stvr) στις


Την βάφτιση ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τον πατέρα του μικρού Γιαννάκη να φορά την κρητική στολή του και να γιορτάζει μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους του υπό τους ήχους της κρητικής λύρας του Ψαραντώνη. Οι ευτυχισμένοι γονείς μαζί με τους καλεσμένους τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες από τη γιορτή!

Το ζευγάρι μαζί με τον Ψαραντώνη και τον νεοφώτιστο.

Η θεία του μικρού δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παραδοσιακό γλέντι.

Ο πατέρας του Γιάννη με την παραδοσιακή στολή του στο πλευρό του Ψαραντώνη.

Η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης λατρεύουν την Κρήτη και φυσικά τα παραδοσιακά γλέντια που διοργανώνονται με κάθε ευχάριστη αφορμή εκεί. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός θέλουν κάποια στιγμή να τελέσουν εκεί, τηρώντας τις κρητικές παραδόσεις, και τον θρησκευτικό γάμο τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αφού έκανε την πρώτη του… “πρόβα” Μυστηρίου στην αγαπημένη του Κρήτη συνέχισε να γεμίζει τις μπαταρίες του στο όμορφο νησί για λίγες ακόμη ημέρες.

Read More

And More