Με αυτό το πανεύκολο trick το ημιμόνιμο μανικιούρ σου θα κρατήσει περισσότερο!

Ας μιλήσουμε για ημιμόνιμο μανικιούρ. Πιο συγκεκριμένα: ας μιλήσουμε για εκείνους τους δύο λόγους που μας κάνουν να επιλέγουμε ημιμόνιμο μανικιούρ:
Λόγος no 1: Γιατί είναι πολύ ανακουφιστικό να φεύγεις και να μην προσέχεις πώς θα πιάσεις την τσάντα σου και μην τυχόν ακουμπήσεις κάπου και σου χαλάσει το μανικιούρ (τίποτα πιο εκνευριστικό από αυτό!)
Λόγος no 2: Γιατί έχει διάρκεια. Και αν είσαι και τυχερή και κάνεις και κανένα nude που δεν κάνει αντίθεση με την βάση όταν αρχίσουν να μακραίνουν τα νύχια σου, μπορεί να σου κρατήσει μέχρι και 3-4 εβδομάδες.

Και για μένα ο λόγος no 2 είναι πολύ πιο σημαντικός. Θέλω να πω, υποβάλλεις τον εαυτό σου και τα νύχια σου σε οοοοολη αυτή τη διαδικασία και στην UV ακτινοβολία, ας πιάσει τόπο. Και υπάρχει κι ένα κόλπο (πάναπλο κόλπο!) για να κάνεις το ημιμόνιμό σου να διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Το κόλπο είναι να παρατείνεις τον χρόνο που βάζεις τα νύχια σου στη λάμπα. Σύμφωνα με τον Randy Shueller (χημικός στην βιομηχανία της ομορφιάς και δημιουργός του thebeautybrains.com) όταν βάζεις τα νύχια σου για περισσότερη ώρα κάτω από την λάμπα, το βερνίκι πολυμερίζεται καλύτερα κι έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Οπότε, αν η nail expert σου είναι ok με αυτό, ζήτησέ το την επόμενη φορά.

Τώρα, σε σχέση με το αν και κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο μιας και μιλάμε για λάμπες UV, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πέρισυ από το JAMA Dermatology, οι πιθανότητες να εκδηλωθεί καρκίνος του δέρματος εξαιτίας της λάμπας αυτής είναι ελάχιστος (έως και ανύπαρκτος), αλλά παρόλα αυτά και για να νιώθεις safe θα μπορούσες να φοράς ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη στα χέρια σου όταν έχεις ραντεβού για ημιμόνιμο.

LAST CHANCE INFO: Έκανες ημιμόνιμο και θες να το αφαιρέσεις; Δες εδώ πώς να το κάνεις σωστά!

Read More

And More