Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κι όμως το κορίτσι… στοχάζεται!

Αυτό θα πει δεν έχω επίγνωση του τι ακριβώς πράττω ή αν θέλετε έχω… άγνοια κινδύνου για το τι ακριβώς κάνω και λέω! Εκτός κι αν είναι… προμελετημένο το “έγκλημα”, κάτι που δεν θέλω να πιστεύω πως ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα μου πεις τι ισχύει; Θέλω να πιστεύω η… φούρια των νιάτων και η εκφλωτική, ιμιτασιόν λάμψη του χωρου.

Γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί τι άλλο να υποθέσω με την στάση που κρατά μέσω των social media και με την εικόνα και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει προς τα έξω, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μετά το μεγάλο… πατατράκ της περασμένης Κυριακής, όπου μόνη της αποφάσισε, ανακοίνωσε και προχώρησε στο πρόωρο φινάλε της εκπομπής της, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά σε ένα ολόκληρο κανάλι και κυρίως στο εμπορικό του τμήμα και τις χορηγίες, -μιας και ως γνωστόν το κάθε δευτερόλεπτο του τηλεοπτικού χρόνου είναι μοσχοπουλημένο στη διαφημιστική αγορά και στους χορηγούς-, η Κωνσταντίνα αντί να κάνει κάθε προσπάθεια να μην προκαλέσει και να μην στρέψει – έστω και για λίγες ημέρες – επάνω της τα φώτα, κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Αποτέλεσμα; Χθες την είδαμε μες την καλή χαρά να απολαμβάνει δίπλα στη θάλασσα το… τσιπουράκι της και σήμερα; Σήμερα αποφάσισε να θυμηθεί την… θετική πλευρά της ζωής (ντοιιιιινγκ…) και παράλληλα και να… στοχαστεί (ξανά μανά ντόιιιιινγκ). Ναι, γιατί ζήσαμε για να το μάθουμε κι αυτό!

Η… με το ζόρι απόλυτη παρουσιάστρια του Alpha μπορεί να μην ξέρει για παράδειγμα το αν η Φθιώτιδα βρίσκεται στην Ελλάδα (αυτό το μαργαριτάρι της σου το έχω αναφέρει αρκετές φορές, αλλά τι να κάνω πως να το ξεπεράσω;) ,όμως, έχει… ακουστά τον Δαλάι Λάμα!!!

Αποτέλεσμα; Μετά από ώρες… περισυλλογής και στοχασμού ανέβασε σήμερα το βράδυ το παρακάτω μήνυμα στο Facebook και τα όποια περαιτέρω σχόλια και συμπεράσματα τ ΄αφήνω σε ΄σένα…





Read More

And More