Τάμτα: Οι πτήσεις έχουν γίνει… η καθημερινότητά της!

“Ιπτάμενη” έχει γίνει τις τελευταίες 13 ημέρες η Τάμτα. Η όμορφη τραγουδίστρια ακολουθεί αυτό το διάστημα ένα πρόγραμμα σχεδόν καθημερινών αεροπορικών μετακινήσεων μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Γεωργίας.

Ο λόγος; Η Τάμτα έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Stage Live της συμπρωτεύουσας (δες εδώ λεπτομέρειες για τα σέξι outfit που φορά στη σκηνή), ενώ παράλληλα συμμετέχει στο X- Factor της Γεωργίας ως κριτής.

Λίγο πριν την εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο Stage Live στη Θεσσαλονίκη.

Δυο μέρες πριν στην Τιφλίδα, στο τηλεοπτικό πλατό του X- Factor.

H Τάμτα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή σεζόν στο X- Factor της χώρας καταγωγής της. Μάλιστα πέρσι ο νικητής του talent show προήλθε από την δική της ομάδα καλλιτεχνών, γεγονός που την γεμίζει με ακόμα περισσότερη λαχτάρα και όρεξη για δουλειά στην φετινή της συμμετοχή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Κάπως έτσι η τραγουδίστρια, χωρίς να παραπονιέται, ξεκίνησε να πετάει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα -τη “βάση” της δηλαδή-, κι από εκεί στην Τιφλίδα για το X- Factor με ενδιάμεσες στάσεις σε κάθε ταξίδι της από και προς την Γεωργία, στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρόγραμμα των τελευταίων 11 πτήσεών της!

Η Τάμτα από τη δωδέκατη πτήση της σήμερα -με προορισμό και πάλι τη Θεσσαλονίκη- μοιράστηκε την πιο κάτω selfie. Η κούραση είναι ευδιάκριτη στο πρόσωπό της, όμως η ίδια δεν έχει χάσει… το κουράγιο της, αφού αυτή η δημιουργική περίοδος σίγουρα της προσφέρει στιγμές μεγάλης χαράς.

Read More

And More