“Τι να φορέσω και πως;” Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις στιλιστικές απορίες σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Είμαι 22 χρονών και περίπου στα μέσα Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία για το πτυχίο μου! Έχω αγοράσει τα πέδιλα που σας παραθέτω παρακάτω και θα ήθελα να ρωτήσω με τι ρούχο να τα συνδυάσω, τι κοσμήματα και αξεσουάρ, χτένισμα και μακιγιάζ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/1.JPG

Απάντηση
Φίλη μας θα τα συνδυάσεις με ένα μίνι φόρεμα σε χαλαρή γραμμή και cream απόχρωση. Τα μαλλιά σου ιδανικά χτένισέ τα ίσια με ενα τέτοιο look, πρόσθεσε αν θες ενα ωραίο κοκάλινο ή χρυσό βραχιόλι και σε τσάντα κράτησε ή ένα μαύρο δερμάτινο μαλακό φάκελο ή μία cream shoulder bag.Το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι πρωινό. Τόνισε το δυνατό σου σημείο- μάτια ή χείλη και κράτησε ήπιους τόνους χωρίς γυαλάδες και πολύ make up.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/2.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/3.jpg
src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/4.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/5.jpg

Ερώτηση
Γειά σας!! Ένα απόγευμα του Σεπτεμβρίου παντρεύεται σε ξωκλήσι ο αδερφός μου και θα ακολουθήσει party σε beach bar, τι μου προτείνετε να φορέσω? Ύψος 1.67 και 50 κιλά!!! Θέλω total look! Ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Φίλη μας για ένα τέτοιο location και με beach party μετά καταλαβαίνεις ότι το look σου πρέπει να είνα πολύ χαλαρό. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει στο στιλ και βέβαια στο σώμα σου. Μπορείς να διαλέξεις ένα ωραίο hippie maxi dress με σανδάλια και μεγάλα σκουλαρίκια, μπορείς να φορέσεις μία ωραία ολόσωμη φόρμα σε χαλαρό ύφος με σανδάλια επίσης και ωραία βραχιόλια, μπορείς να βάλεις ένα mini φόρεμα σε άνετη γραμμή ή mini φούστα με cropped top και flat shoes αλλά και μία ωραία παντελόνα με petite crop-top και ένα ωραίο κολιέ. Δες και μερικές φωτό και αφού δοκιμάσεις διάφορα από αυτά που σου προτείνουμε τα ξαναλέμε.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/6.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/7.jpg

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι 32 ετών και τον Οκτώβρη παντρεύεται η αδερφή μου. Ο γάμος θα είναι πολιτικός, στις 5 το απόγευμα σε ανοιχτό χώρο κοντά σε θάλασσα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι να φορέσω. Είμαι 1,62, 55 κιλά (ελπίζω να χάσω 2-3 μέχρι τότε), καστανή. Μου αρέσει το απλό ντύσιμο.
Ευχαριστώ πολύ! Φαίη

Απάντηση
Φαίη εφόσον σου αρέσει το απλό ντύσιμο μπορείς να φορέσεις μία παντελόνα με medium τακούνι και ένα ωραίο top με εντυπωσιακό κολιέ να κρατήσεις ένα clutch ή αν θες κάτι πιο fashion μπορείς να βάλεις μία zip culotte και να είσαι έτσι και άνετη και στιλάτη.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/8.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/9.jpg

Ερώτηση
Καλημέρα σας!! Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής! Αγόρασα ένα φόρεμα λεμονί κίτρινο με μία λωρίδα παγιέτα ασημί (είναι απο τη σειρά της Celia) και θέλω να το φορέσω σε γάμο που θα γίνει σε νησί τέλος Ιουνίου στο pre wedding party!!! Δεν μπορώ να βάλω λεπτό τακούνι!! Μπορείτε να με βοηθήσετε για χρώμα και σχέδιο??
Ευχαριστώ!! Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας με ένα τέτοιο φόρεμα θα μπορούσες να φορέσεις τα πολύ hot για φέτος pointed mules σε μία μεταλλιζέ απόχρωση θα ολοκληρώσουν με στιλ το look σου.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/image3xxl.jpg

Ερώτηση
Είμαι 12 χρονών. Μου αρέσει ένα αγόρι από τα αγγλικά μου αλλά αγαπάει μια φίλη μου. Την κολλητή μου. Την κολλητή μου την μισώ. Παίρνει καλούς βαθμούς (αντιγράφοντας τις ασκήσεις μου), την συμπαθούν οι δάσκαλοι, την αγαπάνε σχεδόν όλα τα αγόρια, πάει ένα άθλημα, και ντύνεται πολύ ωραία. Γενικά είναι η νούμερο 1 ψωνάρα που ξέρω. Δεν μου αρέσει να την θέλουν όλα τα αγόρια. Βέβαια τους την πέφτει, οk. Τέλος πάντων θέλω να βρω το ιδανικό μου ντύσιμο. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Το ύψος μου ειναι 1.48 εκ. και είμαι 32 κιλά. Σας παρακαλώ απαντήστε μου γρήγορα.
Κορίνα

Απάντηση
Φίλη μας στη ηλικία σου το σώμα σου ακόμη διαμορφώνεται. Ψηλώνεις, αποκτάς καμπύλες άρα έχεις πολλές μεταβολές ώστε να καταλήξεις απο τώρα σε κάποιο στιλ ρούχων που θα σε κολακεύει απολύτως. Επίσης είσαι σε μία ηλικία που πηγαίνεις σχολείο, έχεις πολλές εξωσχολικές υποχρεώσεις και θέλεις να είσαι άνετη και όχι να ζορίζεσαι μεσα σε στενά ή άβολα σύνολα.
Θα πρέπει να φοράς κυρίως ρούχα που νιώθεις όμορφη μέσα σε αυτά και δεν είναι πάντα τα πολύ sexy αυτά με τα οποία είμαστε ”όμορφες” φορώντας τα αλλά αυτά που ταιριάζου στο σώμα και το ύφος μας.
Διάλεξε χρώματα που σε φωτίζουν που σε αναδεικνύουν, απόφυγε να φοράς πολύ φαρδιά, πολύ στενά ή ρούχα που τα είδες σε μία φίλη σου και θες να της ”μοιάσεις”.
Στην ηλικία σου τα μίνι χαλαρά φορεματάκια, τα σορτσάκια και τα τζιν με ωραία τοπ από πάνω συδνυασμένα με sneakers είναι τέλεια επιλογή.

Ερώτηση
Καλημέρα! Είπα να απευθυνθώ στους κατάλληλους για συμβουλή! Στις 13 Ιουνίου στις 18.00 θα παρευρεθώ ως καλεσμένη σε γάμο κοντινού ξαδέρφου. Το φόρεμα κόκκινο maxi που έχω επιλέξει είναι το link που σας στέλνω. Έχω μπερδευτεί τι μακιγιάζ ταιριάζει και ποιά αξεσουάρ να επιλέξω. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ. Ράνια

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/29-5/qa/Untitled.png

Απάντηση
Ράνια με αυτό το φόρεμα δεν θα φορέσεις κολιέ ή σκουλαρίκια. Μπορείς να φορέσεις κάποια βραχιόλια εντυπωσιακά, μεγάλα ή λεπτά χρυσά bangles. Διάλεξε ό,τι σου αρέσει και τα 2 ταιριάζουν. Επίλεξε σίγουρα ψηλοτάκουνα παπούτσια για να δώσεις ύψος και να δείξει ωραίο το φόρεμα αφού είναι παρα πολύ μακρύ ενώ ιδανικά σε μαλλιά θα ταίριαζε ένα ωραίο πιάσιμο και όχι κάτω αφού έχει τόσο εντυπωσιακό πάνω μέρος. Τέλος στο μακιγιάζ σίγουρα θα δώσεις ένταση σε μάτια και όχι κάποιο κόκινο κραγιόν ( λάθος που κάνουν οι περισσότερες).

Ερώτηση
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Σας βρήκα ακριβώς την ώρα που σας χρειαζόμουν. Είμαι 29, 1.71, 61 κιλά και καστανόσξανθα μακριά μαλλιά σγουρά. Έχω σωματότυπο κλεψύδρα και έχω διαλέξει ένα αρχαιολληνικό μάξι φόρεμα με V ντεκολτέ για το γάμο μιας φίλης μου τον Αύγουστο. Δεν έχω αποφασίσει ακριβώς την απόχρωσή του, τη βασική μπλε ή την σκούρα μπλε. Επίσης τι κοσμήματα μου προτείνετε; Εννοείται σε αρχαιοελληνικό στιλ. Μου αρέσουν οι απλές αλλά αριστοκρατικές γραμμές. Επίσης τι χρώμα πέδιλα; Χρυσό ή μπρονζέ; Τα μαλλιά θα τα έχω κάτω ελαφρώς κυματιστά και ίσως πιάσω λίγα πίσω σε κοτσιδάκι. Ευχαριστώ πολύ, Φωτεινή!

Απάντηση
Φίλη μας το μπλε θα σου πηγαίνει πολύ και για να αποφασίσεις φόρεσε και τα 2 και βγάλε μία φωτό με το κινητό σου για να δεις ποιο σου πηγαίνει καλύτερα. Σε κοσμήματα ιδανικά φόρεσε ένα ωραίο χρυσό arm bracelet ή ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, και σε πέδιλο το χρυσό είναι πιο σωστό με το μπλε χρώμα και θα το αναδείξει σωστά.

Read More

And More