Θοδωρής Μαραντίνης: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο βίντεο που γυρίσαμε!

Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός με κάποιον που εκτιμάς και θαυμάζεις. Σου ξεκαθαρίζω λοιπόν από την αρχή ότι με τον Θοδωρή Μαραντίνη θα είμαι υποκειμενική. Έχω την χαρά να έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές -τα καλά της δουλειάς- και να τον ξέρω αρκετά. Βέβαια, κάθε φορά ανακαλύπτω κι άλλα καινούργια πράγματα για εκείνον με πιο πρόσφατη εκείνη την Τετάρτη, που κάναμε γύρισμα για το TLIFE στο Camorra.

Το ραντεβού μας ήταν στο hot στέκι του Κολωνακίου όπου μαζί με τους Onirama κάνουν τα πιο εκρηκτικά live! Έχω διασκεδάσει πολλές φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί και μπορώ να σου πω με σιγουριά που πρόκειται για ένα ατελείωτο party…

Εξάλλου αυτό επιδιώκει και το δυναμικό συγκρότημα σε κάθε του εμφάνιση! Αυτός είναι και ο λόγος που τα 15 χρόνια της πορείας τους έχουν αγαπηθεί όσο κανένα άλλο συγκρότημα και αποτελούν σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική σκηνή. Είναι μια παρέα που περνάει καλά και φροντίζει και για τους άλλους να νιωθουν το ίδιο. Είναι φίλοι που γνωρίζονται χρόνια, που μοιράζονται την ίδια τρέλα και που αγαπούν πολύ τη μουσική.

Φέτος μας έκαναν να αναρωτιόμαστε #tieinaiagapi και μέσα από το γύρισμα προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη. Το μόνο που σιγουρέψαμε είναι ότι #lovegoesviral.

Αν δεν έχεις πατήσει play στο παραπάνω video, ήρθε η ώρα να κάνεις scroll up και να πατήσεις και στη συνέχεια να πάρεις μια γεύση από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια!

Read More

And More