“Ορκος Σιωπής”: Δεν κόβεται, συνεχίζει κανονικά στο Star!

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την καθημερινή σειρά του Star ,”Ορκος Σιωπής”. Βλέπεις η απογοητευτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, έχει γίνει η αιτία για να φιλοξενούνται στα Μέσα διάφορα πιθανά, αλλά και απίθανα σενάρια που έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το σενάριο εκείνο που έχει γραφτεί πολλάκις και ακούγεται έντονα, είναι το σενάριο που θέλει την καθημερινή σειρά του Star να ρίχνει πρόωρα αυλαία, από την στιγμή που και δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Ναι, ο “Ορκος Σιωπής” ρίχνει λέει τίτλους τέλους, πριν καν έρθει ο νέος χρόνος μιας και η μετριότατη πορεία της, δημιουργεί καθημερινά μεγάλο πρόβλημα στο κανάλι.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Οχι, ο “Ορκος Σιωπής” δεν θα ρίξει πρόωρα αυλαία και δεν κόβεται από το πρόγραμμα του Star. Σύμφωνα με τα όσα έμαθα, η σειρά θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της μέχρι το τέλος του Γενάρη. Με άλλα λόγια; Θα βγουν κανονικά στον αέρα τα 60 επεισόδια που αρχικά είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στο κανάλι και τους συντελεστές της εν ΄λόγω παραγωγής και στην συνέχεια θα δούμε να πέφτουν οι τίτλοι του τέλους.

Read More

And More