K. Stewart: έκοψε τα μαλλιά της μια ώρα πριν το show της Chanel! Δες εδώ τις αλλαγές της!

Εδώ και κάποιες μέρες όλος ο μπιουτόκοσμος ασχολείται με την Kristen Stewart. Και όχι άδικα. Είναι εκείνη που εμφανίστηκε στο couture show της Chanel με κοντά μαλλιά. Χωρίς να έχει προειδοποιήσει κανέναν (εντάξει, ο Kaiser μπορεί και να γνώριζε!) και κάπως έτσι κατάφερε να στρέψει οοοοοοληηηη την προσοχή πάνω της!

Το νέο με το κούρεμα της Kristen είναι ότι το έκανε μια ώρα πριν το show. Έτσι, χωρίς να το έχει προαποφασίσει. Βεβαίως, σε συνέντευξη που είχε δώσει καιρό πριν στο into the gloss μας είχε προειδοποίησει κάπως γι’ αυτό που επρόκειτο να έρθει. Να, λοιπόν, τι είχε πει τότε: “Κάποια στιγμή θέλω να κάνω ένα εντελώς tomboy κούρεμα. Όχι κάτι κοριτσίστικο. Κάτι εντελώς αντρικό όπως του James Dean”. Και δεν είναι μόνο αυτό! Όπως σου είχαμε πει εδώ, κάποια στιγμή θέλει να ξυρίσει τα μαλλιά της και να χτυπήσει ένα tattoo στο κεφάλι της. Και με δεδομένο ότι έκανε το ένα, γιατί να μην κάνει και το άλλο (μόνο θυμήσου ότι το είχες διαβάσει πρώτα εδώ!).

Επίσης, να μερικούς-ες που μας θυμίζει το πρώην κορίτσι του Robert Pattinson με τα… νυν μαλλιά της!

/

Λοιπόν, λοιπόν. Η Kristen με το νέο της κούρεμα μας θυμίζει:
1. Την παλιά καλή Meg Ryan.
2. Τον James Dean (κάπως! Αφού αυτόν είχε στο μυαλό της όταν έκοβε έτσι τα μαλλιά της γιατί να της χαλάσουμε το χατίρι;)
3. Την Milla Jovovich στην ταινία The Fifth Element. Φυσικά, μιλάω για το χρώμα.

ΟΜΩΣ, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kristen κόβει τα μαλλιά της κοντά. Για την ακρίβεια, η Kristen έχει αλλάξει άπειρα μαλλιά μέχρι να καταλήξει (για λίγο καιρό ποντάρω) σε αυτό το haircut.

Για να δεις τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της η Kristen Stewart κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More