Γέννησε η Κατερίνα Λάσπα! Ο ευτυχισμένος σύζυγός της μίλησε στο TLIFE

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος απέκτησαν σήμερα το πρωί, στις 11:15 το πρώτο τους παιδί. Η Κατερίνα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο ιδιωτικό μαιευτήριο Ιασώ.

Οι δύο γονείς δεν γνώριζαν από την αρχή το φύλο του μώρο γιατί ήθελαν να είναι έκπληξη! Όπως είναι φυσικό η Κατερίνα και ο Νεκτάριος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στις 18:00 το απόγευμα επικοινωνήσαμε με το Νεκτάριο Νικολόπουλο, ο οποίος μιλούσε αρκετά χαμηλόφωνα για να μην ξυπνήσει η σύζυγός του Κατερίνα Λάσπα και η κορούλα του. Ακούστηκε πανευτυχής και είπε πως μαμά και κόρη είναι πολύ καλά κι εκείνη τη στιγμή ήταν όλοι μαζί στο δωμάτιο και κοιμόνταν. Όλα πήγαν πολύ καλά. Το μωράκι είναι πανέμορφο και ζυγίζει κοντά στα 3 κιλά ανέφερε ο Νεκτάριος Νικολόπουλος προσθέτοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την γέννηση του παιδιού”.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως στην ερώτηση αν είχε άγχος για την εγκυμοσύνη ο ίδιος απαντά: “Κατάλαβαίνεις πως είναι αυτά τώρα. Είμαι και πρωτάρης…”

Παράλληλα, το παιδί για την Κατερίνα είναι το σημαντικότερο γεγονός στην ζωή της αυτή την στιγμή. Η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα στο TLife: “Δεν θα επιλέξω με το που γεννήσω να κάνω τηλεόραση. Προτεραιότητα μου είναι το παιδί. Αν προκύψει κάτι θα το συζητήσω!”

Read More

And More