Απίστευτο! Ανταλλαγή ρούχων και σε καταστήματα

Εκμεταλλεύσου τις νέες τάσεις στις προσφορές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και απόλαυσε τα ψώνια σου με έξυπνες κινήσεις που θα σε ωφελήσουν μέχρι και το επόμενο… καλοκαίρι!

Εκτός από τις μεγάλες εκπτώσεις που είναι παντού (μέχρι και 80%) και τα bazzar τιμών, υπάρχουν και κάποιες πρωτότυπες ιδέες που επικρατούν σε καταστήματα και αξίζει να τις ψάξεις και να τις γνωρίσεις από κοντά!

Τα καταστήματα Prince Oliver κάνουν την εξής προσφορά που ξεκινάει με τη χειμερινή παραλαβή ρούχων, δηλαδή αρχές Σεπτέμβρη. Αρχικά αμέσως συναντά κανείς την έκπτωση του 40% και στη συνέχεια το δικαίωμα ανταλλαγής με κάποιο ρούχο της επόμενης σεζόν. Δηλαδή αν πάει κανείς να αγοράσει ένα παντελόνι αρχικής αξίας 100 ευρώ, θα το πάρει με 60 ευρώ, λόγω της έκπτωσης και το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να το γυρίσει πίσω και να πάρει κάτι άλλο ίσης αρχικής αξίας αλλά και πάλι με την έκπτωση! Δηλαδή δίχως καθόλου παραπάνω χρήματα.

Δηλαδή βγαίνεις δύο φορές κερδισμένη! Και αγοράζεις με έκπτωση για τη χειμερινή σεζόν και μπορείς να πας πίσω το ρούχο το καλοκαίρι και να πάρεις κάτι άλλο ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου! Από την πλευρά της, η εταιρεία δεσμεύεται να δώσει τα είδη που θα επιστραφούν σε φιλανθρωπικά σωματεία, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Δες το σχετικό βίντεο

Ενδιαφέρουσα προσφορά υπάρχει και στα καταστήματα Notos Galleries! Εκεί υπάρχει το «Συμβόλαιο-Δέσμευση Επαναγοράς». Η προσφορά ισχύει για όλο το καλοκαίρι και με το Συμβόλαιο αυτό κερδίζεις το 100% της αξίας των προϊόντων που αγοράζεις σε δωροκουπόνι, φτάνει να επιστρέψεις τα ρούχα που αγόρασες από τα notos μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι νέες αγορές στη συνέχεια θα πρέπει να γίνουν από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου. Αν αγοράσεις προϊόντα τριπλάσιας αξίας θα σου αφαιρεθεί το ποσό της αρχικής, δηλαδή το κέρδος σου είναι 33%! Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα Notos Galleries και μόνο για τα λευκά είδη στα Notos Home.

Εσύ γνωρίζεις άλλες έξυπνες προσφορές;

Read More

And More