X. Συριώτης για τον Δ. Βογιατζή: Ο Δημητράκης είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν πίστευα ότι θα έφτανε εκεί!

H είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις “Αέρινες σιωπές” του Mega, σόκαρε το πανελλήνιο. Απαγχονίστηκε στο πατρικό του σπίτι στον Βόλο όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Η κηδεία του ηθοποιού με τα μελαγχολικά μάτια, έγινε τη Δευτέρα στον Βόλο σε βαρύ κλίμα.

Στο TLIFE μίλησε ο πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος, Χρήστος Συριώτης που πρόσφατα έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής. Εξηγεί τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης Βογιατζής, τι τον οδήγησε να μετακομίσει στον Βόλο αλλά κι ότι κανείς δεν περίμενε να φτάσει ως εκεί…

“Με τον Δημήτρη είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τον γνώριζα αρκετά καλά. Πρόπερσι παίζαμε μαζί στην παράσταση Ειρήνη αλλά αναταμώναμε σαν συνάδελφοι αρκετά. Πιο παλία είχε παίξει και με τον πατέρα μου… Τον γνώριζα καλά. Ο Δημήτρης είχε κάποια προβλήματα μελαγχολίας… Η εποχή μας δυστυχώς δεν ευνοεί τέτοιου είδους προβλήματα, τα επιδεινώνει και τα δυσκολεύει! Αυτοκτονούν άνθρωποι καθημερινά δίπλα μας, με τον Δημήτρη ακούστηε περισσότερο γιατή ήταν ένας άνθρωπός από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Εγώ στενοχωρήθηκα πολύ γιατί ήμαστε φίλοι και λόγω της απόστασης είχαμε απομακρυνθεί ο ένας απ’ τον άλλον και ένιωσα κάποιες τύψεις και κάποιες ενοχές. Είχε φύγει κι έμενε στη μητέρα του στο Βόλο γιατί είχε κάποια οικονομικά προβλήματα εδώ

Ότι θα έφτανε ως εκεί, δεν το είχε φανταστεί ποτέ κανείς! Ο Δημητράκης αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τα οποία ήταν ψυχολογικά και τα οποία επιδεινώθηκαν αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε ως εκεί…! Δεν ξέρω αν όλο αυτό ξεκίνησε μόνο από τα οικονομικά προβλήματα. Αυτό το γνωρίζουν οι δικοί του άνθρωποι. Μιλούσα κι εγώ με τους γονείς του κάποιες φορές για να μαθαίνω νέα του. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία. Από τότε που παίξαμε μαζί στο θέατρο και μετά μιλούσα και μ’εκείνον και με τους δικούς του. Δυστυχώς μετά από τα προβλήματα υγείας που είχα κι εγώ, απομακρυνθήκαμε. Νιώθω λίγο ενοχικά για όλο αυτό… Εδώ στην Αθήνα έμενε με τον πατέρα του… Είναι σε διάσταση οι γονείς του. Κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη, δυστυχώς…”

Read More

And More