Οι celebs ανθίζουν!

H τάση του φλοράλ έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί από τους σταρ όσο καμία άλλη! Τα prints με λουλούδια έρχονται να διαδεχθούν κάθε animal print καθώς ο καιρός ανοίγει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν!

Η Πρωτομαγιά είναι ένας πολύ καλός λόγος να βγεις στους αγρούς, να μαζέψεις αγριολούλουδα και να πλέξεις στεφάνια! Όλα αυτά σε έναν ιδεατό κόσμο! Αν ζεις στο δικό μας κόσμο, τίμησε την παράδοση με ένα print από Stella McCartney ή από Dolce & Gabbana!

H Alexis Bledel επιλέγει μεταξωτό φλοράλ φόρεμα της resort συλλογή της Stella McCartney αλλά κερδίζει τo παιχνίδι με τα αξεσουάρ καθώς συνδυάζει κίτρινες πλατφόρμες με clutch σε βαθύ μωβ. Η Kristen Bell φοράει επίσης Stella McCartney σε ένα κομμάτι που τονίζει τα δυνατά της σημεία και το συνδυάζει με μωβ σατέν γόβες Salvatore Ferragamo. H Rihanna ολοκληρώνει το tribute στη συλλογή της Stella McCartney με ένα κοστούμι (σορτσάκι – σακάκι) και nude ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

H Eva Mendes επιλέγει Free People με ένα μίντι φόρεμα που φτάνει κάτω από το γόνατο και το συνδυάζει με ταμπά τσάντα και nude σανδάλια! Η Pixie Lott κάνει τη διαφορά συνδυάζοντας το (πολύ) μίνι φόρεμα της με καφέ oxfords και ασορτί ζώνη στη μέση! H Brooklyn Decker φοράει ένα στράπλες Dolce & Gabbana φόρεμα που παραπέμπει στη δεκαετία του ’50 και το συνδυάζει με γόβες σε πορτοκαλί.

Η Beyonce δεν διστάζει να συνδυάσει δύο διαφορετικά prints, δηλαδή φλοράλ με snake skin σε ένα look ενώ αντίθετα η Anne Hathaway φέρεται πιο συντηρητικά συνδυάζοντας το Dolce & Gabbana της με μαύρες απλές γόβες! Τα παραδείγματα που οφείλεις να αποφύγεις για κάθε λόγο και με κάθε τρόπο είναι αυτά των Katie Holmes και Emmy Rossum οι οποίες προσγειώνουν απότομα τα Louis Vuitton και D&G φορέματα τους καθώς τα συνδυάζουν με μαύρο καλσόν και μαύρα αξεσουάρ! Η άνοιξη έχει ανάγκη από χρώμα! Εσύ;

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να δεις πως θα φέρεις το φλοράλ και στη δική σου ντουλάπα!

Read More

And More