Ναταλία και Σίσσυ, ξανά μαζί !

Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… Σαφέστατα και θα το ξέρετε το συγκεκριμένο τραγούδι και η αλήθεια είναι πως αν το καλοσκεφτείς, λέει μεγάλες αλήθειες ! Ε, αυτό ακριβώς ,λοιπόν, συμβαίνει και με την περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Οι δύο παρουσιάστριες λίαν συντόμως θα βρεθούν να τα λένε παρέα πουρνό-πουρνό, πραγματικά σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα από την στιγμή που οι δυο τους παρουσίαζαν togetherάκι το “Μες την καλή χαρά”.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα αυτάκια μου, Ναταλία και Σίσσυ έχουν κλείσει τηλεοπτικό ραντεβού και οσονούπω θα τις απολαύσουμε ξανά μαζί, σε μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Πως θα γίνει αυτό; Υπό την σκέπη του “Πρωινού ΑΝΤ1” !

Και επειδή δινύουμε πονηρούς, τηλεοπτικούς καιρούς, μην πάει ο νους σας στο κακό… Οχι, η Ναταλία δεν εγκαταλείπει τον Alpha για να βρεθεί από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1, ούτε και η Σίσσυ τον ΑΝΤ1 για να βρεθεί στον Alpha.

Απλούστατα, η Ναταλία Γερμανού δέχτηκε την πρόσκληση από το “Πρωινό ΑΝΤ1” και από τα φιλαράκια της και έτσι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα την δούμε να συνεντευξιάζεται με την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Χρήστο Φερεντίνο και την λοιπή παρέα.

Μάλιστα, απ ‘ ότι έχω μάθει την συνέντευξη της Ναταλίας στο “Πρωινό ΑΝΤ1” θα την δούμε μαγνητοσκοπημένη, μιας και το συγκεκριμένο γύρισμα έχει γίνει ήδη, αφού η οικοδέσποινα του “Μες την καλή χαρά”, λόγω υπιχρεώσεων δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει live εμφάνιση στο πλατό της πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού του Αμαρουσίου !

Read More

And More