Madwalk: Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν σε βίντεο!

Μία βραδιά που έδωσε σίγουρα πολύ τροφή για σχόλια και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο με τα fashion show και τις ερμηνείες αλλά και τα παρελειπόμενα. Πάντα υπάρχουν κι αυτά! (Πάρε μία γεύση εδώ)

Ωστόσο αυτό που έμεινε και που ήταν και ο στόχος της βραδιάς ήταν το πάντρεμα της μόδας με τη μουσική… To TLIFE ήταν εκεί και σου περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου.

Την ίδια ώρα σου εξασφάλισε μοναδικό υλικό από όλα όσα δεν θα δείξουν οι κάμερες αλλά και όλα όσα πρόκειται να δείξουν σε λίγες μέρες στην τηλεοπτική αναμετάδοση του show. Δες τις χαρακτηριστικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών που έντυσαν μουσικά τις κολεξιόν των διάσημων σχεδιαστών μόδας μέσα από τα βίντεο του TLIFE.

Το show άνοιξε ο ο Mark F. Angelo με το κομμάτι Breakdown που έγραψε αποκλειστικά για την βραδιά. Πίσω του είχε επιβλητικά φωτορυθμικά και videos.

Στη συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης έχοντας δίπλα του την Βίκυ Καγιά, με ένα κάτασπρο φόρεμα και την Μαίρη Συνατσάκη, ντυμένη καμαριέρα παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο το “Ένταση”. Λίγο αργότερα, οι τρεις παρουσιαστές της βραδιάς πήραν την θέση τους στο κέντρο της πασαρέλας. Και το Madwalk ξεκίνησε…

Τα fashion shows ξεκίνησαν με τους Deux Hommes και την μοναδική Έλενα Παπαρίζου που, πλαισιωμένη από τους Playmen στα decks.

Ακολούθησε η κολεξιόν των Delight μαζί με τον Leon, ο οποίος τραγούδησε το καινούργιο του τραγούδι Someday, Somewhere, Maybe Somebody.

Τη σκυτάλη στη σκηνή πήραν ο Μηδενιστής και η Demy που, ανεβασμένοι σε γιγαντιαία cupcakes & ζαχαρωτά ερμήνευσαν το Μια Ζωγραφιά και Μόνο Μπροστά, συνοδεύοντας την νέα συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture.

Στη συνέχεια, βγήκαν οι My Wet Calvin, οι οποίοι, αναπαριστώντας τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους, συνόδευσαν τις δημιουργίες της σειράς Kore-Sophia Kokosalaki.

Ακολούθησε ένα μουσικό διάλειμμα με τα Κόκκινα Χαλιά, τους ΝΕΒΜΑ και την Κατερίνα Στικούδη, στην ελληνική version του Brimful Of Asha.

Το show συνεχίστηκε με την Ελένη Φουρέιρα, τον Claydee και το catwalk του Angelos Bratis.

Η σκηνή έπειτα μετατρέπηκε σε ένα μεγάλο σκάκι και τη σειρά πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ερμήνευσε το νέο της τραγούδι Απέναντι συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Efi Papaioannou – e-φι.

Ανατρεπτικές προτάσεις του Apostolos Mitropoulos, μαζί με τον Σάκη Ρουβά on stage, που παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk τη συνεργασία του με την Nomi Ruiz των Jessica 6, Bad Thing.

Ακολούθησε ο Angelos Frentzos, με τη συνοδεία των My Excuse και της Ilia Darlin, οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια αλλά και το No1 hit των Rihanna & Calvin Harris, We Found Love.

Το τελευταίο fashion show ήταν εκείνο της Loukia, ενώ ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψε με την live performance του, πλαισιωμένος από παραμυθένιες μπαλαρίνες και ένα μεγάλο πιάνο με ουρά.

Τη βραδιά έκλεισαν οι Vegas, οι ΜΕΛΙSSES και οι Goin’ Through, ενώ όλα τα μοντέλα των σχεδιαστών περπάτησαν ακόμα μία φορά, όλα μαζί, στην σκηνή του Madwalk.

Read More

And More