Πες μου πως θα γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο να σου πω τι να φορέσεις…

Η αγωνία κορυφώνεται όταν το τηλέφωνό σου χτυπάει. Βλέπεις το νούμερό του… και ναι, είναι εκείνος γεμάτος ιδέες και προτάσεις για τη βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου! Πυρετός ανεβαίνει στο κεφάλι σου καθώς ανοίγεις την ντουλάπα και συνειδητοποιείς πως θέλεις να εντυπωσιάσεις και προφανώς η γυναικεία σου φύση υπερνικά και δεν ξέρεις τι να βάλεις! Πριν φτάσεις στο στάδιο και στη σκέψη ακόμη και να το ακυρώσεις – λέμε τώρα- σου ζητάω να σκεφτείς ψύχραιμα, δηλαδή, που θα πάτε αφού ο τόπος είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την στιλιστική σου επιλογή.

Η Σοφία Σούζα με κριτήριο τα τρία βασικότερα μέρη: στο σπίτι, έξω για φαγητό, για clubbing – έστω ποτό – βγαίνει στα μαγαζιά και σου συγκεντρώνει τα πιο καλόγουστα κομμάτια για να τον σαγηνεύσεις χωρίς να δώσεις μία μικρή περιουσία.

Σημείωσε πως δεν είναι απαραίτητο να βγεις για ψώνια μπορείς να πάρεις ιδέες από τις προτάσεις του TLIFE και να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς με ρούχα που ήδη που έχεις!

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις προτάσεις…


Αν σε καλέσει στο σπίτι για να γιορτάσετε τον Αγ. Βαλεντίνο τότε οι επιλογές σου μπορούν να γίνουν ακόμη πιο πιπεράτες αφού θα είναι για τα μάτια του μόνο! Επέλεξε θηλυκά φορέματα και βάλε την φαντασία σου να δουλέψει στην επιλογή των σωστών εσωρούχων.


Αν η πρόταση περιλαμβάνει δείπνο τότε άφησε την chic πλευρά σου να κυριαρχήσει στην ατμόσφαιρα. Επέλεξε ρούχα κομψά, καλής ποιότητας και δώσε έμφαση στο επάνω μέρος του συνόλου σου αφού θα είσαι καθιστή την περισσότερη ώρα.


Αν είστε από τα ζευγάρια που του δίνουν και καταλαβαίνει στην διασκέδαση και για εσάς η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι ακόμη μία αφορμή για clubbing τότε ντύσου, στολίσου και δώσε έμφαση στα εντυπωασικά αξεσουάρ σου.

Read More

And More