A. Παλαιολόγου: “Οι παλιές αγάπες πάνε σπίτι τους”

Η Αλεξάνδρα Παλαιόλογου εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που την φοβίζει περισσότερο και αν φοβάται τα γηρατειά. Ακόμα μίλησε στο περιοδικό “EΓΩ!” για τον γάμο της, τις παλιές αγάπες αλλά και τον τρόπο που “έπνιγαν” τις σχέσεις της τα μέσα.

Για τις παλιές αγάπες
“Οι παλιές αγάπες πάνε σπίτι τους. Βέβαια δεν αποκλείεται μετά από ένα χωρισμό οι άνθρωποι να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αυτό το εκτιμώ πολύ, το να περάσεις δηλαδή από το ερωτικό στο φιλικό, αν και είναι βέβαια πολύ δύσκολο είπε χαρακτηριστικά

Για το πόσο χρόνο θέλει μια σχέση να περάσει από το φιλικό στο ερωτικό επίπεδο

“Σε πολλές σχέσεις δεν γίνεται, σε κάποιες προκύπτει θέλει χρόνο για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και να καταλαγιάσουν οι πληγωμένοι εγωισμοί.”

Υπήρξαν φορές που αισθάνθηκε ότι τα Μ.Μ.Ε. την έπνιγαν;
“Υπήρξαν, σε μια προσωπική σχέση. Αλλά, από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι ήταν αναμενόμενο. Δεν μου άρεσε καθόλου ήταν πρωτόγνωρο για μένα αλλά δεν σκέφτηκα να κλειστώ και στο σπίτι μου. Υπήρξε ένα τίμημα και το πλήρωσα.”

Για το σύζυγό της και τη μακροχρόνια φιλία τους
“Και με τον πρώτο σύζυγό μου το ίδιο είχε συμβεί. Έχω ένα θέμα με τους φίλους μου, με ανθρώπους που γνωρίζω και είμαστε φίλοι, αισθάνομαι ότι μπορεί να προχωρήσουμε και πιο πέρα και να υπάρξει ένας ερωτισμός όχι πάντα βέβαια.”

Τι την φοβίζει γενικότερα;

“Έχω κάνει μεγάλη δουλειά με τον εαυτό μου για να καταλαγιάσουν οι φόβοι μου. Όταν μπαίνει ο φόβος στη ζωή σου γίνεσαι δειλός, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν περάσει από ψυχαναλυτές αλλά προσωπικά έχω την τύχη να έχω πολύ καλούσε φίλους και την οικογένεια μου.”

Φοβάται τα γηρατειά;
“Την αρρώστια φοβάμαι, αν υπάρχει υγεία δεν τα φοβάμαι. Ευτυχώς, κάνω μια δουλειά στην οποία δεν σταματούν οι ρόλοι λόγω ηλικίας. Το μόνο ανησυχητικό είναι η αρρώστια και η αναξιοπρέπεια που μπορεί να σου φέρει μια αρρώστια, αν δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς.”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More