Ε.Κοκκίνου: “Θέλω να ερωτευτώ ξανά!”

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας για τις σχέσεις και τον χωρισμό της, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της ζωή, το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τον Θόδωρο Παπαλουκά.

Η΄Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε ότι η περίοδος του χωρισμού με τον πρώην σύζυγο της είναι σίγουρα πολύ δύσκολη, αλλά εκείνη προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. “Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Ένας χωρισμός είναι ένας θάνατος”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Ελπίζω μέχρι να κλείσει το 2010 να έχουν φτιάξει τα πράγματα!”.

Για την καινούρια της ζωή, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρει: “Είμαι ευγνώμων που έχω ένα καταπληκτικό παιδί, μια καταπληκτική οικογένεια και φίλους. Σίγουρα θα έρθουν και πιο ευτυχισμένες στιγμές. Δεν θέλω να μιζεριάζω, θέλω να βλέπω τη ζωή θετικά”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Θοδωρή Παπαλουκά, η Έλλη Κοκκίνου διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν μαζί και ξεκαθαρίζει πως είναι μόνο φίλοι. “Με τον Θοδωρή είμαστε φιλαράκια από παλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και μαζί! Απλώς συνέπεσε τις πρώτες μέρες του χωρισμού να δουν δυο γνωστούς σε ένα μέρος και να φτιάξουν σενάρια. Είναι αστείο!”, λέει η τραγουδίστρια και συμπληρώνει: “Να σου πω και κάτι; Και μια σχέση να είχα με οποιονδήποτε στα γρήγορα δεν έχω να λογοδοτήσω σε κάποιον!”

Τέλος, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει πως θέλει να ξαναερωτευτεί. “”Θέλω να ερωτευτώ ξανά! Στη ζωή μου σπάνια ήμουν μόνη για μεγάλο διάστημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More