Τα πιο sexy καλοκαιρινά εξώφυλλα! Πάρε ιδέες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου!

Φεύγεις για διακοπές (αν δεν το έχεις κάνει ήδη!). Και μαζί με όλα όσα θα βάλεις στη βαλίτσα σου θέλεις να πάρεις μαζί σου και μερικές ιδέες εύκολες, γρήγορες, πρακτικές για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Οι celebrities ξέρουν καλύτερα. Όπως και οι top hair stylists και make up artists που επιμελούνται το look της. Και τι προκύπτει όταν όλοι μαζί συναντηθούν για τις ανάγκες της φωτογράφισης ενός εξωφύλλου; Τα πιο sexy αλλά και δροσερά looks που θα αντιγράψουμε!
Αφού ξοδέψαμε σχεδόν μια μέρα στο κοντινό μας κέντρο τύπου, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας. Ιδού…

Περιοδικό: Vogue UK
Ποια: Kate Moss
Τι κρατάμε: Toν συνδυασμό του φλογερού κόκκινου κραγιόν με τα γυμνά μάτια και την πορσελάνινη επιδερμίδα! Ό,τι πιο sexy και classy ή αλλιώς το look που θα αγαπήσουν τα κορίτσια που δεν μαυρίζουν όσες ώρες κι αν κάτσουν στον ήλιο (και θα εκδικηθούν όλες εμάς τις υπόλοιπες!)

Περιοδικό: Allure
Ποια: Jessica Alba
Τι κρατάμε: Tα καλοχτενισμένα και φυσικά φρύδια, τα γυμνά χείλη και το baby pink ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα. Κι ένα μικρό trick: τσίμπησε τα μάγουλά σου πριν απλώσεις το ρουζ για πιο φυσικό, αναψοκοκκινισμένο αποτελέσμα.



Περιοδικό:
Cosmpolitan Australia
Ποια: Kim Kardashian
Τι κρατάμε: το ponytail της Kim είναι η πιο εύκολη και sexy λύση αν έχεις ολόισια μαλλιά! Μάλιστα, αν επιλέξεις και την wet εκδοχή της δεν θα χρειαστεί καν να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι.
How to: εδώ θα βρεις όχι μόνο πώς να κάνεις την sleek κοτσίδα, αλλά και πώς να την μεταμορφώσεις σε πιο ατίθαση σε 2 λεπτά.

Περιοδικό: Μadison
Ποια: Blake Lively
Τι κρατάμε: Το wet look στα μαλλιά της! Ιδανικό για να πάμε από την θάλασσα στο διπλανό beach bar
How to: Aπλά κι εύκολα! Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις προνοήσει να βάλεις στην τσάντα θαλάσσης σου ένα gel για wet look και μια χτένα. Μετά την τελευταία σου βουτιά, ξέπλυνε με κρύο νερό τα μαλλιά σου (κλείνουν τα κύτταρα της τρίχας και δείχνουν πιο λαμπερά), άπλωσε ελάχιστο gel για wet look και χτένισε κατά μήκος.


Περιοδικό: Cleo
Ποια: Beyonce
Τι κρατάμε: Το beachy hair και το nude κραγιόν με διαφανές lip gloss.
How to: για να δημιουργήσεις το perfect beachy hair look και να δεις ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα γι’ αυτό, κάνε κλικ εδώ.


Περιοδικό: Ιn Style Australia
Ποια: Miranda Kerr
Τι κρατάμε: Τα πάντα! Η Miranda Kerr είναι από τα πιο αγαπημένα μας beauty icons!
Tα μυστικά ομορφιάς της: To beauty routine της Miranda Kerr δεν έχει καμία σχέση με κρέμες κλπ. Τι κάνεις, όμως, και είναι τόσο όμορφη; Οι απαντήσεις όλες εδώ!

Read More

And More