Diettube! Η νέα μέθοδος αδυνατίσματος της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής

Μια νέα μέθοδος που μπορεί να σε αδυνατίσει μέχρι και 10 κιλά σε 10 μόλις μέρες!

“Δεν πρόκειται απλά για μια δίαιτα, αλλά για μία επαναστατική μέθοδο αδυνατίσματος που αν την ακολουθήσει κανείς θα καλυτερεύσει ολόκληρη η ζωή του χάνοντας παράλληλα αρκετά κιλά!” επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης που εφαρμόζει την τεχνική για πρώτη φορά και εγγυάται απώλεια 10% του σωματικού βάρους μας σε λίπος, μέσα σε δέκα μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα.

Τι είναι το Diettube;
Το Diettube αποτελείται από έναν πολύ λεπτό σωλήνα 2 χιλιοστών που εισάγεται στο στομάχι μέσα από την μύτη. Στερεώνεται πίσω από το αυτί και στη συνέχεια συνδέεται με μία μικρή ελαφριά αντλία, την οποία ο ασθενής έχει πάντα μαζί του, στερεωμένη κάπου στο πλάι της μέσης του τοποθετημένη σε ένα μικρό τσαντάκι. Το μέγεθος του σωλήνα είναι πολύ μικρό όπως επίσης και το βάρος της αντλίας. Στην αντλία αυτή τοποθετείται η σακούλα με τα πρωτεϊνικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία ενγχύονται κατευθείαν μέσα στο στομάχι του ασθενή.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Το καινοτόμο αυτό σύστημα κατά της παχυσαρκίας ελέγχεται αυστηρά από τον γιατρό καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής του. Αποτελείται από μία περίοδο 10-15 ημερών πρωτεϊνικής κετογενικής σίτισης, μέσω αυτού του σωλήνα, ο οποίος επιτρέπει την συνεχή έγχυση τροφής για 24 ώρες.

Μετά την πρώτη φάση της θεραπείας με τον σωλήνα διατροφής, ο γιατρός παρακολουθεί τον ασθενή για άλλες δύο εβδομάδες Παράλληλα εξειδικευμένος διαιτολόγος σου δίνει ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο σε συνδυασμό με συμπληρώματα πρωτεϊνης θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις να χάνεις κιλά και αφού αφαιρεθεί το Diet Tube!

Η καινοτομία του είναι πως με τον τρόπο αυτό εγγυάται απώλεια μόνο λιπώδους μάζας και κυτταρίτιδας, ενώ οι μύες παραμένουν άθικτοι.

Χάσε κιλά, διώξε τα ψωμάκια
Άλλη μία καινοτομία αυτής της μεθόδου είναι ότι δρα ενάντια στο τοπικό πάχος, ιδιαίτερα στο σωματότυπο τύπου αχλάδι που είναι το κυριότερο πρόβλημα πολλών γυναικών. Το Diet Tube λοιπόν αποτελεί μια μη χειρουργική εναλλακτική μέθοδος που βοηθά στην καλή κατανομή του λίπους στο σώμα.

Μπορώ να συνεχίσω τις καθημερινές μου ασχολίες;
Το σύστημα αυτό δεν προκαλεί καμιά ενόχληση και η μίνι αντλία με τη τσάντα ώμου ζυγίζουν περίπου ένα κιλό. Στο διάστημα αυτό ο ασθενής μπορεί να πάει στη δουλεία του, να έχει κοινωνική ζωή, καθώς και μέτρια φυσική δραστηριότητα. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από το επιτελείο των εξειδικευμένων γιατρών (ειδικός παθολόγος, ειδικός μικροβιολόγος, κλινική διατροφολόγος) υπό την επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη.
* Η μέθοδος Diettube είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.

Read More

And More