Πού βρίσκεται ο Μικρούτσικος; Ο αδελφός του δίνει απαντήσεις!

Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει στο περιοδικό EΓΩ για την πορεία του, το lifestyle, τη γυναίκα του Μαρία και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Για τη μουσική: Ο Θάνος Μικρούτσικος κατά καιρούς έχει κάνει δηλώσεις για την ελαφρο-ποπ lifestyle μουσική, που όλοι υποτίθεται πως ακούνε, έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα στα media. Όσο για τη δεκαετία που περάσαμε με το να κυριαρχούν στο σύστημα ο Φοίβος και ο Καρβέλας:” Όταν κυριαρχούσε ο Φοίβος, ο Καρβέλας και το lifestyle, εγώ με τον Μητροπάνο, με το “Στου αιώνα την παράγκα”, κάναμε 250.000 δίσκους. Με τον Παπακωβσταντίνου, κάναμε 102 συναυλίες, με πάνω από 5.000 εισιτήρια σε κάθε συναυλία, κατά μέσο όρο. Απλώς αυτά δεν παρουσιάζονταν!”

Άφαντος παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ιδίως μετά από όσα ακούστηκαν για την δύσκολη οικονομική του κατάσταση.

«Πάντα ήμουν δίπλα στον Ανδρέα. Σε όλη μου την ζωή. Τον αδελφό μου τον αγαπάω. Μεγαλώσαμε μαζί, πολύ αγαπημένα, μπορεί να ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά είναι πάντα άνθρωπός μου. Μπορώ να ξεχάσω εγώ την ώρα που γεννήθηκε ο Ανδρέας; Ήμουν τεσσάρων χρόνων είχα μάλιστα κοκίτη, δεν έπρεπε να μπω μέσα και είπα στην μάνα μου από την πόρτα: «Δεν μπαίνω να δω το μωρό». Τότε οι μάνες μας γενούσαν στα σπίτια. Ζούσαμε σε ένα νεοκλασικό στην Πάτρα. Από την ημέρα εκείνη θυμάμαι τον αδελφό μου. Μπορώ να μην είμαι πάντα κοντά του;» δήλωσε ο Θάνος Μικρούτσικος τονίζοντας:

«Πέρασε και περνά δύσκολα. Ο Ανδρέας δεν έπεσε έξω σε κάτι που έκανε. Αν πει κανείς κάνω μια επένδυση και πέσει έξω, είναι και αυτό μες στο παιχνίδι. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα ήταν πως εμπιστευόταν πάντα τους ανθρώπους. Μπορεί το 2011 να ακούγεται αφελές αυτό, αλλά το προτιμώ από την τσιγκουνιά, είτε στο οικονομικό επίπεδο, είτε στα συναισθήματα. Ο Ανδρέας ήταν πάντα ανοικτός σε σημείο που ήλθαν έτσι τα πράγματα και έπαθε όλη αυτή την ζημιά», πρόσθεσε o μουσικοσυνθέτης στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly. O Θάνος Μικρούτσικος αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Ανδρέας ζει μόνιμα στην Αθήνα και όχι στην Μήλο, όπως γράφτηκε πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, τώρα βλέπονται περισσότερο απ´ό,τι στο παρελθόν.

Για τη σύζυγό του Μαρία: Με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε μαζί 18 χρόνια πια. Είναι τα πάντα για μένα. Και φυσικά συνέχισε ότι πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του.

Read More

And More