IN THE HEAT OF THE NIGHT! Πες μου που θα κάνεις ρεβεγιόν να σου πω τι να φορέσεις!

Μία ανάσα από τη μεγάλη βραδιά του ρεβεγιόν κι εσύ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να είσαι πανέτοιμη για την μεγάλη γιορτή αγάπης. Ή μήπως όχι;

Αν είσαι από τα κορίτσια της τελευταίας στιγμής ή από τα κορίτσια που δεν έχουν χρόνο πλέον για να βγούνε βόλτα στις boutique και να ψάξουν το τι θα βάλουν θέλω να σου πω πως δεν υπάρχει λόγος άγχους. Δεν είσαι η μόνη. Υπάρχουν πολλές εκεί έξω που νιώθουν όπως κι εσύ οπότε θα σου έλεγα να πάρεις μια βαθιά ανάσα και με ψυχραιμία να σκεφτείς που θα κάνεις ρεβεγιόν. Το μέρος είναι πολύ σημαντικό, όπως κι ο χρόνος που επιτρέπει τις στιλιστικές υπερβολές. Γιορτές είναι άλλωστε και μαζί με μας πρέπει να γιορτάσει και το στιλ μας!

Η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE, είναι εδώ για να σε βοηθήσει να οργανώσεις σωστά τη σκέψη σου. Βγήκε στα μαγαζιά λοιπόν για σένα και σου δείχνει τι να βάλεις στους επικρατέστερους χώρους. Εσύ τι θα κάνεις τελικά; Θα μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι, θα πάτε μπουζούκια ή σε κάποιο club;

Επέλεξε την κατηγορία, κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και δες όλες τις προτάσεις!


Ένα smart σύνολο όπως μία ολόσωμη φόρμα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επέλεξε κομψά αξεσουάρ και συγκράτησε στο μυαλό σου δύο λεπτομέρειες:
-ποιός είναι ο οικοδεσπότης
-απόφυγε να φορέσεις πράγματα που θα σε εκθέσουν.
Δεν είσαι πάντα σίγουρη όταν πας σε ένα σπίτι ότι η βραδιά θα εξελιχθεί σε πάρτυ γεμάτο χορό και κέφι… Ίσως τελικά να είστε καθιστοί όλη νύχτα και τα φώτα να προδίδουν μικροατέλειες.


Αν πας για clubbing εκεί τα πράγματα αλλάζουν αφού ο κόσμος θα είναι πολύς και μια εντυπωσιακή επιλογή θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ένα εντυπωσιακό παντελόνι ή σακάκι σίγουρα ταιριάζουν στην περίσταση ενώ τα έξυπνα t-shirts ρίχνουν τους τόνους και προδίδουν μια μοντέρνα αισθητική.


Αν η βραδιά προμηνύει να πάρουν φωτιά οι πίστες τότε επέλεξε ρούχα με βασικό σου κριτήριο το να είναι glam και φυσικά σέξι! Ένα στενό φόρεμα με μαύρο καλσόν ή ένα στενό παντελόνι με εντυπωσιακά αξεσουάρ θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και ρίξε κι ένα γαρύφαλλο για μας!

Καλή διασκέδασηηηηηηηηηη!!!!

Read More

And More