Μάντεψε με ποια εταιρία καλλυντικών υπέγραψε μόλις η Irina Shayk!

Η έκφραση μας έκοψε την ανάσα είναι μια από αυτές που απεχθάνομαι! Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω καλύτερη έκφραση που να περιγράφει α-κρι-βώς την εμφάνιση της Irina Shayk στην Ελλάδα. Ok, όχι μόνο αλλά αυτή είναι η πιο οικεία εικόνα που έχουμε σε Irina Shayk!

Το νέο είναι το εξής: το top model μόλις υπέγραψε με εταιρία καλλυντικών. Και εμείς πλέον ξέρουμε, έστω και θεωρητικά, ποια προϊόντα χρησιμοποιεί. Και σου μεταφέρω την επίσημη ανακοίνωση όπως έφτασε στο mail μου!

Η Avon ανακοινώνει τη συνεργασία της με το supermodel Irina Shayk, ως η νέα Παγκόσμια Πρέσβειρα Ομορφιάς της εταιρίας. Η Shayk θα είναι εκπρόσωπος της κατηγορίας του μακιγιάζ της Avon και θα εμφανίζεται στους καταλόγους της εταιρίας Παγκοσμίως. Εκτός από αυτό το ρόλο, η Shayk πρόκειται να έχει ενεργό ρόλο στο επαναλανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ Avon Color το καλοκαίρι του 2013.

“Είμαι πολύ περήφανη που συνεργάζομαι με μια εταιρία που είναι αφοσιωμένη στο να βελτιώνει τις ζωές των γυναικών και να κάνει τη διαφορά”, δηλώνει η Shayk. “Εμπνέομαι από τα εκατομμύρια Αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο, από το πάθος που έχουν για το χώρο της ομορφιάς αλλά και για την επιχείρηση τους”.
“Η Irina είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ομορφιάς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μαζί της στο λανσάρισμα της νέας μας σειράς μακιγιάζ” , δηλώνει η Patricia Perez-Ayala, Αντιπρόεδρος της Avon. “ Είναι μια δυνατή, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, η οποία νιώθει και μοιράζεται τη δέσμευση της Avon για τη στήριξη των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η Irina είναι αληθινά όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά.”

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Irina Shayk ως νέο πρόσωπο της Avon; Πιστεύεις ότι ένα spokesperson επηρεάζει τις πωλήσεις μια εταιρίας καλλυντικών; Ψήφισε!

Read More

And More