Πηνελόπη: “Δεν μπορώ να βάλω όρια και διακινδυνεύω να πληγώσω το αγόρι μου”

Γεια σας! Αποφάσισα να γράψω στη συγκεκριμένη στήλη γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένη και γεμάτη ενοχές.

Είμαι 18 ετών και διατηρώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου σχέση με ένα παιδί. Είμαι ιδιαίτερα δεμένη μαζί του καθώς είναι η πρώτη ισορροπημένη και μακροχρόνια σχέση μου.

Το καλοκαίρι όμως γνώρισα στο χωριό ένα παιδί, τρία χρόνια μεγαλύτερό μου, το οποίο έδειξε ένα ενδιαφέρον τις τρεις μέρες που βρισκόμασταν εκεί.

Το πρώτο λάθος μου ήταν πως όντας κάπως παρορμητική του έκανα αίτημα φιλίας στο fb, το οποίο όμως απέσυρα την ίδια στιγμή. Τελικά μου έκανε εκείνος αίτημα κι αρχίσαμε να μιλάμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο χωριό, του είχα πει ότι ήμουν σε σχέση ένα χρόνο!

Μιλούσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του. Του ξεκαθάρισα όμως ότι δεν πρόκειται να κάνω κάτι εις βάρος του αγοριού μου κι εκείνος το δέχτηκε!

Ο καιρός περνούσε, οι ομιλίες μας είχαν μειωθεί σημαντικά μιας και δίνω φέτος εξετάσεις, ώσπου το Πάσχα τον ξανασυνάντησα. Ήταν ιδιαίτερα φιλικός και διαχυτικός. Με πείραζε, μου χάιδευε τα μαλλιά… Τελικά κάποια στιγμή αργά το βράδυ που τα υπόλοιπα παιδιά είχαν φύγει μείναμε για λίγο μόνοι. Με κοίταγε συνέχεια, μου χαμογέλαγε, με έπαιρνε αγκαλιά κι άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, ώσπου επιχείρησε και στο στόμα, εγώ όμως τραβήχτηκα.

Το θέμα είναι ότι το μισάωρο αυτό ένιωθα φοβερές τύψεις για το αγόρι μου αλλά και για τον ίδιο αφού του έδινα ελπίδες. Την επόμενη μέρα ήμουν φοβερά νευριασμένη με τον εαυτό μου καθώς δεν είχα τη δύναμη να φύγω μόλις άρχισαν να ξεπερνιούνται τα όρια του φιλικού!

Ζήτησα συγνώμη από τον ίδιο για την παρόρμησή μου, αλλά δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι εκείνη τη βραδιά. Με είχε στην αγκαλιά του τόσο σφιχτά, σαν να ήμουν όλος ο κόσμος του! Μπορεί να είμαι υπερβολική και λυπάμαι τον εαυτό μου που δεν μπορώ να βάλω όρια και διακινδυνεύω να πληγώσω ένα ιδιαίτερα αγαπημένο μου άτομο, το αγόρι μου.

Είμαι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Δεν θέλω να χαλάσω ό,τι έχω χτίσει με το αγόρι μου. Ωστόσο για το άλλο παιδί νιώθω ένα συναίσθημα διαφορετικό, που δεν μπορώ να προσδιορίσω. Ξέρω πως θα κριθώ για όσα λέω και δικαιολογημένα, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω ούτε τι νιώθω εγώ ούτε αν αυτός νιώθει κάτι ή ήθελε απλώς μια φάση!

Πηνελόπη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πηνελόπη καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση σου αλλά να σου πω ότι δεν φταις μόνο εσύ φταίει και ο (φιλικός) φίλος σου νομίζω πως πρέπει να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν θες να γίνει τίποτα μεταξύ σας. Αντίθετα πρέπει να πεις την αλήθεια στο αγόρι σου γιατί δεν μπορείς να έχεις μια σχέση γεμάτη μυστικότητα!! Καλή τύχη!!!!

  2. kainourio koskinaki mou…afto exo na po…i ali8eia einai pos eisai mikri opote aneta boreis n xalaseis mia sxesi gia na dokimaseis nees ebeiries kai na ma8eis apo ta la8i gt mono etsi 8a ma8eis!apla na eisai sigouri gt k ego 24 eton eimai k vlepo oti de vriskeis k efkola adres gia sovari sxesi tis prokopis.eimai me t agori mou apo otan imoun 20 k de s krivo oti se afta t 4 xronia k ego exo niosei afto pou perigrafeis.den enedosa omos k omologo pos etsi opos exoun er8ei ta pragmata xairomai kai eimai mia xara.an o filos s einai sostos k kalos mi ton afiseis efkola k fisika an eisai k esi ok mazi tou.tora oso gia ton allon prepei n 3ereis k an a3izei n peta3eis kati sigouro k kalo gia kati avevaio k epikairo…apo mena good luck se oti kaneis apla prin pra3eis skepsou t dipla gt oi kairoi einai diskoloi gia prigipes 🙂

  3. ΤΙΠΟΤΑ απολύτως δεν πρέπει να πεις στο αγόρι σου, εξυπακούετε. δεν χρειάζεται να τα λέμε και ολα …. ΣΥμφωνώ με το ginaki και εγω το ένιωσα αυτό , αλλά διάλεξα το αγόρι μου… ο άλλος με τον καιρό έφυγε απο το μυαλό μου τελείως

  4. Σε πρώτη φάση να μην πεις τίποτα στο αγόρι σου, γιατί το γυαλί σας θα ραγίσει και ίσως ανεπανόρθωτα.
    Νομίζω ότι το παιδί από το χωριό σε έχει ενθουσιάσει και τίποτα περισσότερο. Ξέρεις αυτός τι θέλει; Θέλει σχέση ή μια όμορφη εφήμερη ιστορία; Είναι μακριά το χωριό; Θα έχεις δλδ “σχέση” μαζί του εξ αποστάσεως και μέσω fb; Μη διαλύσεις κιόλας την τωρινή σχέση σου για το τίποτα. Εγώ θα στα λέω όλα;;;; !!! Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τι θέλεις, και άσε τις ανακοινώσεις για πολύ μετά. Και αν αποφάσισες να μείνεις με το αγόρι σου, αλλά νιώθεις ενοχές που έδωσες ελπίδες στον άλλον, μπορείς απλά να του ζητήσεις συγγνώμη, ότι κολακεύτηκες πολύ από το ενδιαφέρον του, ότι του εύχεσαι το καλύτερο -και άλλα τέτοια “ευγενικά” που μας λένε οι άντρες όταν θέλουν να μας σχολάσουν-, αλλά αγαπάς το αγόρι σου και θες να μείνεις μαζί του. Και που ΄σαι… Σε τι φάση είσαι εσύ; Ετοιμάζεσαι για πανελλήνιες; Είσαι ήδη σε κάποια σχολή; Μήπως πρέπει να βάλεις πιο σωστές προτεραιότητες; Καλή τύχη…

  5. σε καταλαβαινω απολυτα διοτι εχω νιωσει ακριβως το ιδιο και μαλιστα σχετικα προσφατα..μεσα σε λιγες μερες το ξεχασα ενω στην αρχη ηταν συνεχεια στο μυαλο μου..εχω σχεση ενα χρονο με εναν υπεροχο ανθρωπο και καταλαβα οτι δεν αξιζει να το χαλασω καθως το πιθανοτερο θα ηταν να περασουμε καποια βραδια μαζι κ να τελειωσει εκει..αλλα και σε σχεση να κατεληγε κ παλι δεν πιστευω οτι θα ηταν αυτου του ειδους σχεσης που εχω με το αγορι μου..ειμαστε βαθια δεμενοι κ νοιαζομαστε ουσιαστικα ο ενας τον αλλον…πειρασμοι και παρορμησεις παντα θα υπαρχουν απλα πρεπει να ζυγιζεις την σπουδαιοτητα των καταστασεων που βιωνεις…ειναι φρεσκο γι αυτο το σκεφτεσαι συνεχεια..περνα χρονο με το αγορι σου σκεψου ολα οσα σε δενουν μαζι του κ μονο τοτε θα κατανοησεις τι ακριβως σου συμβαινει..παντως αν περνα ο καιρος και συνεχιζεις να τον σκεφτεσαι τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα στη σχεση σου και θα πρεπει να δρασεις αναλογως…σου ευχομαι καλη τυχη!

  6. Πηνελοπη,εγω θα σε συμβουλευα να μιλουσες στον φιλο σου γι αυτο που εγινε ακομα κ αν τελικα δεν σημαινε τιποτα για σενα.ΕΓΙΝΕα ομως κ αν το κρατησεις για σενα,θα αρχιζεις να αλλαζεις εστω κ χωρις να το καταλαβαινεις κ τοτε ο φιλος σου πολυ πιθανον κ να το καταλαβει μονος του κ αυτο ειναι οτι χειροτερο.Εξηγησεις σημαινει και καθαρος ανθρωπος αν δεν κανω λαθος….σημασια εχει να εισαι παντα ειλικρινης.Προφανως εισαι μπερδεμενη ως προς τα ερωτικα σου αλλα το να τον κοροιδευεις δεν ειναι υπερ σου.Εξαλλου μπορει κ να συγχωρησει,αν οχι δεν θα πεθανεις κ ολας.Αν ησουν εσυ στη θεση του κ αυτος σε κοροιδευε????

  7. φαινεσαι ιδιαιτέρως ενοχική… Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Όσο για το αγόρι σου,δεν χρειάζεται να του πείς ΤΙΠΟΤΑ διοτι δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο και καταλαβαίνεις πολύ καλά οτι ο τύπος δεν ήθελε/θέλει κάτι άλλο απο μια ‘φάση’ που λές και εσύ…

  8. άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, ώσπου επιχείρησε και στο στόμα, εγώ όμως τραβήχτηκα.
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa νωρις το θυμηθηκες!αυτος μονο μια φαση ηθελε.εσυ σκεψου γιατι ενιωσες ετσι και αν εισαι ακομα ερωτευμενη με το αγορι περα απο την αγαπη και την ασφαλεια που νιωθεις μαζι του.καλη τυχη!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More