Ο Θοδωρής Μαραντίνης στο θεατρικό σανίδι!

Απ’ ότι φαίνεται είπε το μεγάλο “ναι”, ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης και από του χρόνου θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Rent”, που θα ανέβει στο θέατρο Χώρα για δεύτερη χρονιά. Το “Rent” είναι μια από τις εμπορικότερες παραγωγές της Αμερικής, κι ένα από τα μακροβιότερα μιούζικαλ του Broadway. Το έργο πραγματεύεται τα προβλήματα,τις αγωνίες, τις ανησυχίες της νεολαίας τα τελευταία 20χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o Θοδωρής θα μοιράζεται το ρόλο του, με τον Πάνο Μουζουράκη, αντικαθιστώτας τον Ησαία Ματιάμπα, που εμφανιζόταν πέρυσι στην παράσταση. Βέβαια, οι θαυμαστές των “Onirama”, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού ο frontman του συγκροτήματος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μια από τις μεγάλες του αγάπες, τη μουσική. Απλά σκέφτεται εφόσον θα μπορεί, να τα συνδυάσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στην παράσταση θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αργύρης Αγγέλου, Πάνος Μουζουράκης, Νατάσα Καρακατσάνη, Στέργιος Νταουσανάκης, ενώ η απόδοση των διαλόγων είναι του Γιώργου Καπουτζίδη.

.

Read More

And More