Κάτι τρέχει με την Ζέτα;

Στο… ταψί φαίνεται πως χορεύει η Ζέτα Μακρυπούλια τους Αντεννικούς ! Και αυτό γιατί; Γιατί οι μέρες περνούν και ακόμα δεν τους έχει πει το μεγάλο “ναι”, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση του τρίτου “Dancing with the stars”.

Μπορεί η Ζέτα να έχει κάνει μέχρι τώρα δύο ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο και με τους ιθύνοντες του καναλιού, μπορεί αυτά τα ραντεβού να έχουν πάει καλά και να έχουν διεξαχθεί σε πολύ καλό κλίμα ,όμως, δεν παύει ακόμα να μην έχει γίνει το οριστικό ραντεβού και βεβαίως – βεβαίως να μην έχουν πέσει και οι υπογραφές, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται περί του αντιθέτου. Ναι, γιατί υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν την Ζέτα να έχει υπογράψει ,ήδη, με το κανάλι, κάτι το οποίο σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του “TLife”, για την ώρα δεν έχει συμβεί.

Και επειδή ζούμε περίεργους τηλεοπτικούς καιρούς όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν όχι στο παρά πέντε, αλλά στο… και πέντε, προσωπικά αν δεν δω ανακοίνωση καναλιού και αν δεν μου γνωστοποιηθεί κι επισήμως πως το… deal έκλεισε, για τίποτα και για κανέναν δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά !

Φυσικά, ο… καβγάς για το πάπλωμα (με την καλή έννοια πάντα…) είναι το ασφυκτικά συμπιεσμένο οικονομικό ! Βλέπετε, το κανάλι στην προσπάθειά του να μην αφήσει το “Dancing” στο συρτάρι, έχει προχωρήσει σε… φοβερό συμμάζεμα του προυπολογισμού του συγκεκριμένου προγράμματος, οπότε δεν μπορεί να διαθέσει ούτε ευρώ παραπάνω από αυτό που προβλέπει ο αρχικός σχεδιασμός που έχει γίνει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να… κατανοήσουν όλες οι πλευρές, αν και εφόσον φυσικά ενδιαφέρονται πραγματικά να συμμετέχουν στο “Dancing” !

Read More

And More