Σ. Χρηστίδου: “Έχασα τα κιλά γιατί θέλω να κάνω δεύτερο παιδί”

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για την οικονομική κρίση, για την ζήλια, για τον άντρα της, για το δεύτερο παιδί που θέλει να κάνει, αλλά και για τα κιλά της!
Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι έχει περιορίσει πολύ τα έξοδά της: “Περιόρισα πάρα πολύ τα έξοδά μου από τη στιγμή που έκανα οικογένεια. Πήραμε και ένα στεγαστικό δάνειο για να αγοράσουμε σπίτι οπότε μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία, η ζωή μας άλλαξε. Με την κρίση τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί έχουμε αυτό το δάνειο πίσω μας και πρέπει να φανούμε συνεπείς.”


Στην ερώτηση για το αν ζηλεύει η ίδια είπε: “Ναι αλλά τόσο όσο πρέπει για να κρατιέται μια σχέση ζωντανή” και συνέχισε: “Η ζήλια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, σε μικρές δόσεις όμως, όχι αρρωστημένη. Αν δεν υπάρχει σημαίνει ότι ο άλλος δεν νοιάζεται.”
Όταν την ρώτησαν αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Θοδωρή, η Σίσσυ απάντησε αρνητικά: “Να ανταγωνιστώ τον άντρα μου; Μετά γιο μου ο άντρας μου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Σε καμία περίπτωση! Αν υπήρχε κάποιο θέμα όχι ανταγωνισμού, αλλά ισορροπιών, λόγω επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, θα υποχωρούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σταματούσα απλά τη δουλειά!”


Όσον αφορά τα κιλά της η ίδια αποκάλυψε: “Πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Όταν τελείωσα και ο θηλασμός είχα 20 κιλά περισσότερα από το κανονικό μου βάρος. Έχασα αυτά τα κιλά γιατί θέλω να κάνω δεύτερο παιδί.” και συνέχισε: “Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιστρέψω και να είμαι συλφίδα. Φυσικά και θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Είδα τη Φαίη και έπαθα σοκ!”
Τέλος για τον άντρα της δήλωσε: “Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος που μιλάει για λογαριασμό μου και σε άλλες δουλειές. Είναι πάρα πολύ καλός στο management.”

Read More

And More