TLIFE GYM! Η Μάντη Περσάκη σε προπονεί με στόχο την τέλεια, επίπεδη κοιλιά

Η Μάντη Περσάκη φοράει τη φόρμα της και έρχεται για personal training. Τι περιλαμβάνει το μάθημα σήμερα; Ασκήσεις για να σφίξει η κοιλιά, να τονωθούν άνω, κάτω και πλάγιοι κοιλιακοί. Τι λες; Είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το know how για σέξι, επίπεδη κοιλιά;

Extra “σκονάκια” πριν ξεκινήσει το …μάθημα “επίπεδη κοιλιά”

Πριν όμως ξεκινήσεις καλό είναι να γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον τρόπο που θα… αριστεύεσιες και έρθεις έτσι πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την σέξι flat κοιλιά.

Πρώτον – Οι κοιλιακοί δεν καίνε λίπος! Μην αποθαρρύνεσαι… το ότι γυμνάζεις τους κοιλιακούς σίγουρα μεταφράζεται σε μείωση της περιμέτρου της κοιλιάς, απλά και μόνο επειδή εξασκείται το μυικό σύστημα. Για να αποβάλλεις το λίπος πρέπει να κάνεις αερόβια άσκηση – τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα, aerobics ή χορό!

Δεύτερον – Η διατροφή είναι το Α και το Ω για να γίνει ο στόχος πραγματικότητα. Αν δηλαδή ακολουθείς πιστά τις ασκήσεις, αλλά δεν περιορίσεις τα τηγανητά, το junk food ή τα πολλά γλυκά, τότε θα είναι το εγχείρημα θα γίνει πιο δύσκολο. Ο Δημήτρης Γρηγοράκης σου εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις για να διώξεις το λίπος της κοιλιάς, με ένα κλικ εδώ

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Αν παρατηρήσεις καλά τις ασκήσεις πρόκειται για κλασικές ασκήσεις γλουτιαίων, φυσικά με την απαραίτητη παραλλαγή ώστε να τονώνουν παράλληλα μηρούς και γάμπες! Αρκεί λοιπόν να διαβάσεις τις οδηγίες και να ακολουθήσεις την Μάντη βήμα, βήμα σε κάθε άσκηση.

– Επανάλαβε κάθε άσκηση 18 φορές πριν περάσεις στην επόμενη… φρόντισε φυσικά όπου χρειάζεται να εκτελείς την άσκηση και με τα δύο πόδια.

– Αφού ολοκληρώσεις όλο το σετ, πάρε μια ανάσα για 1′ λεπτό και επανάλαβε όλες τις ασκήσεις δύο ακόμη φορές

– Καλό είναι να επαναλαμβάνεις το πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Δες τις ασκήσεις εδώ

Credits
Φωτγοράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More