Αντώνης Ρέμος: “Η Υβόννη είναι ο άνθρωπός μου”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τα συναισθήματα του για την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και για το πότε θα τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι βρίσκεται άλλωστε σε μία από τις καλύτερες φάσεις του όπως είδαμε και στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στο “Αθηνών Αρένα”. Η σύντροφός του δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε αυτή τη φορά από το πλευρό… Ας δούμε όμως τι είπε ο Αντώνης για εκείνη στην συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real Life”.

Για τους άντρες, ο χρόνος που κυλάει είναι φίλος ή εχθρός: Υπάρχουν αντρικές ανασφάλειες; “Η ψυχή είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα και έχει σημασία ο χρόνος να μην περνάει από την ψυχή μας. Εξάλλου, τα σημάδια του χρόνου κάποια στιγμή αποκαλύπτονται, ακόμα κι αν πας στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο. Και οι άντρες έχουμε ανασφάλειες, όχι όμως στον βαθμό που έχετε εσείς οι γυναίκες. Αν δείτε μια ρυτίδα, θα τρελαθείτε. Αν και το αρσενικό είδος έχει λίγο μεταλλαχτεί πια.”

Θα δανειστώ έναν τίτλο τραγουδιού σου και θα σε ρωτήσω αν ο Αντώνης έχει γίνει “100” φορές κομμάτια;” Έχω γίνει και μπορεί να ξαναγίνω. Όλο αυτό είναι ένα μαγικό παζλ, που όσα κομματιά και να γίνεις, μόνα τους ξαναενώνονται γίνονται ένα για να ξανασπάσουν σε ένα επόμενο έρωτα.”

Έχεις αγαπήσει ή έχεις ερωτευτεί περισσότερος; “Ο έρωτας είναι πάθος, ενώ η αγάπη είναι βάση, το πιο σημαντικό συναίσθημα στη ζωή. Όλα τα πάθη έχουν λέθη και ένας έρωτας μπορεί να είναι κατατροφικός και να σε οδηγήσει σε σφάλματα.”

Πως είσαι μέσα στη σχέση σου; Κάνεις εκπλήξεις στη σύντροφο σου; Εκφράζεις τα συναισθήματα σου; “Δεν κρύβω κάτι από τον άνθρωπο μου. Συγκεκριμένα, με την Υβόννη έχω ταιριάξει προς το παρόν, όλα μεταξύ μας είναι πολύ όμοφα και περνάμε καλά μαζί. Αυτό έχει μεγάλη σημασία και παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ είμαι άνθρωπος που κοιτάω το τώρα, το αύριο δεν ξέρω τι θα φέρει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και η Υβόνη είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής μου. Είναι ο άνθρωπος μου.”

Πότε σκοπεύεις να ντυθείς γαμπρός και να αποκτήσεις τη δική σου οικογένεια; “Ο κάθε άντρας θέλει να κάνει τη δική του οικογένεια. Τόσα χρόνια αυτό με ρωτάτε.Δεν ενδιαφέρει κάνεναν πότε θα μου συμβεί.”

Μήπως τελικά σε τρομάζει η ιδέα της δέσμευσης και του “για πάντα μαζί”;“Δεν υπάρχει για πάντα. Υπάρχει το για τώρα και όχι το αύριο.Τώρα ζούμε μαζί, αύριο εν ξέρω τι θα γίνει. Ας είμαστε ξεκάθαροι σήμερα ο ένας απέναντι στον άλλον. Ξέρω πως τώρα σου γκρεμίζω το όνειρο που έχετε όλα τα κορίτσια, αλλά έσεις το βλέπετε τελείως διαφορετικά απ΄ό,τι εμείς οι άντρες. Η αγάπη που δίνω τώρα στη σύντροφο μου είναι πολύ σημαντική και κάθε τώρα γεμίζει ένα σακούλι με πολλές στιγμές. Αυτό πρέπει να κρατήσεις, όχι το αν θέλω να είμαι μαζί σου για μια ζωή. Σημασία έχει να είμαι με τη σύντροφο μου μέρι εκεί που θέλω. Σε γενικές γραμμές, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες, γιατί δεν ξέρεις που αρχίζουν και που τελειώνουν. Άλλωστε πιστεύω ότι στη ζωή το θαύμα το λερωτα θέλει δύο.”

Ποιο είναι το δικό σου μυστικό για να κρατηθεί μια σχέση; “Να είσαι πάντα απρόβλεπτος. Εκεί που νομίζει ο άλλος ότι σε ξέρει, να φανερώνει κάτι διαφορετικό…Αν και γενικά ποτέ δεν ξέρουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον.”

Read More

And More