Βρέχει… πρεμιέρες σήμερα !

Βροχή από πρεμιέρες έχουμε σήμερα… Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι οι… τηλε-κατεργάρηδες επιστρέφουν στον πάγκο τους ! Ναι, σήμερα παλιά και γνωστά τηλεοπτικά μας πρόσωπα, όπως επίσης και η νέα… τηλε-φουρνιά θα βρίσκονται στις τηλεοπτικές επάλξεις…

Ετσι, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά έξι είναι οι εκπομπές που μας κλείνουν σήμερα πρώτο ραντεβού, τις οποίες και σας παρουσιάζω στα… γρήγορα, για να ξέρετε τι θα δείτε και που, αν πατήσε το on της τι-βιτσας σας !

Mετά από εννέα χρόνια “Super Star” μια νέα εκπομπή… Made in star θα διαδεχτεί το μαγκαζίνο της Χριστίνας Λαμπίρη με την 28χρονη Νικολέτα Ράλλη στο… τιμόνι η οποία τελικά θα έχει τους Στάθη Παπούλια, Γιώργο Χατζηπαύλου, Ιωάννα Βάσσου, Φραντζέσκα Σαββοργινάκη, Ολγίνα Σαντίκου και Νάσο Γουμενίδη στο πάνελ της (Star – 1.45 μ.μ.)

Αμέσως μετά, στις 3.45 μ.μ. ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ποδαρικό στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μίλα” και τα λέει όλα αφού η παρουσιάστρια και τα κορίτσια της εκπομπής, Σάννυ Μπαλτζή, Μαρία Σταματέρη, Σοφία Βόσσου και Τζούλη Αγοράκη, τον αναγκάζουν να… μιλήσει.

Από μίνι σαπουνόπερες μέχρι βραβεία μόδας και βίντεο με τις πιο ευτράπελες στιγμές της τηλεόρασης, το τηλεοπτικό… ίδρυμα “Δέστε τους” επιστρέφει τη Δευτέρα στις 4 μ.μ. στον Alpha.Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη θα έχουν στο πλευρό τους μόνο την Κατερίνα Καινούργιου, αφού ο Νότης Χριστοδούλου που “ξεσπαθώνει” στο twitter του δεν θα είναι στην εκπομπή…

“Υπάρχει λύση” μας λέει η Ράνια Θρασκιά και ο Νίκος Σαμοΐλης μέσα από το Alter και τη νέα εκπομπή του καναλιού.Με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια ειδικών και επιστημόνων από πολλούς χώρους, και με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, η εκπομπή αναζητά λύσεις που θα δίνουν διέξοδο σε δυσεπίλυτα προβλήματα. Προβλήματα που γεννήθηκαν μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας (Alter, 5.00 μ.μ.).

Επίσης δύο ενημερωτικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα απόψε… Η “Ανατροπή” με τον Γιάννη Πρετεντέρη που συνεχίζει για 12η χρονιά την πορεία της στο Mega από σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 11.10 μ.μ., αλλά και το “Netweek” της Eλλης Στάη που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην ΝΕΤ στις 10 μ.μ.

Αξίζει δε να σας πω, πως σε αυτή την πρώτη εκπομπή της σεζόν 2011-2012, ο Γιάννης Πρετεντέρης θα παρουσιάσει την πρώτη δημοσκόπηση της GPO.

Read More

And More