Μαρία Λουίζα Βούρου: Μαθήματα wind surf στην Άνδρο! Φωτογραφίες

Στην όμορφη Άνδρο περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Μαρία Λουίζα Βούρου. Το όμορφο μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί κάνοντας μικρές αποδράσεις και αφήνοντας για λίγο πίσω το φορτωμένο πρόγραμμα και το άγχος της Αθήνας.

Αυτό το καλοκαίρι έχει μπει σε μία ιδιαίτερα δημιουργική φάση και φροντίζει να επιδίδεται σε νέες εξορμήσεις και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το wind surf!

Η Μαρία Λουίζα εντυπωσίασε το περασμένο Σαββατοκύριακο τους λουόμενους στην παραλία Κάπρι του νησιού με τις επιδόσεις της στο συγκεκριμένο θαλάσσιο σπορ αλλά και με το καλλίγραμμο κορμί της! Βέβαια, δεν έλειψαν και οι πτώσεις στη θάλασσα τις οποίες αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ!

Φυσικά, για αυτή τη νέα της αγάπη, την οποία θεωρεί ότι καλύτερο για το καλοκαίρι, φρόντισε να έχει μία μικρή βοήθεια και για να την κάνει σωστά ζήτησε μαθήματα από την σχολή Wesurfi του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου.

Ο δάσκαλός της και συνιδιοκτήτης της σχολής Νίκος Σκόρδος φαίνεται πως έμεινε ευχαριστημένος από την Μαρία Λουίζα αφού όπως βλέπεις ποζάρει μαζί της χαμογελαστός!

Πάντως εκείνη πέρασε καταπληκτικά κάνοντας τα μαθήματα και σίγουρα θα μπει το wind surf στις αγαπημένες της καλοκαιρινές συνήθειες…

Read More

And More