ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Οχι, η Νανά δεν έχει κλείσει με τον ΑΝΤ1 !

Φούντωσε και σήμερα η τηλεοπτική σεναριολογία της εποχής και αυτή την φορά έχει να κάνει με την Νανά Παλαιτσάκη και τον ΑΝΤ1. Οι φήμες ,λοιπόν, που κυκλοφόρησαν θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να έκλεισε με το κανάλι του Αμαρουσίου και απο Σεπτέμβρη να βρισκεται στην ομάδα του “10 με 1 μαζί”.

Φήμες οι οποίες ,όμως, δεν είναι αληθινές ,αφού η Νανά σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “Τ-Life” ,όχι δεν έκλεισε με τον ΑΝΤ1. Ναι, πρόταση υπάρχει ,ναι γι ΄αυτή την πρόταση μίλησε εδώ στα Media και η ίδια η δημοσιογράφος ,ναι η πρόταση αυτή αφορά στο “10 με 1 μαζί” , όμως , όχι η Νανά ακόμα δεν τα έχει βρει με το κανάλι.

Η πρόταση να ενταχθεί στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την ενδιαφέρει και την ενδιαφέρει πολύ, είναι δελεαστική για ΄κείνη ,όμως, ακόμα το deal δεν έχει γίνει ,γιατί εκκρεμεί το οριστικό ραντεβού με την παραγωγή ,έτσι ώστε να λυθούν και οι όποιες διαφορές δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα.

Συμπέρασμα ; Μέχρι να γίνει αυτό το ραντεβού δεν μπορεί κανείς να μιλά για κλεισμένη συνεργασία.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “Τ-Life”, η Νανά δεν είναι σίγουρο απο Σεπτέμβρη πως θα κάνει τηλεόραση, γιατί έχει δεχτεί και μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση απο έναν τεράστιο επιχειρηματικό όμιλο να αναλάβει τον τομέα της επικοινωνίας του και το σκέφτεται πολύ σοβαρά !!!

Αρα , είναι νωρίς να βγάζουμε οριστικά συμπεράσματα… Η συνεργασία της ή όχι με τον ΑΝΤ1 θα κριθει μέσα στις επόμενες μέρες !

Read More

And More