Soho Soho! Μια βόλτα στον πιο in fashion shopping προορισμό! Δες τι διαλέξαμε…

To Soho Soho είναι μία από τις καλύτερες boutique που έχουμε στην Ελλάδα αφού μία επίσκεψή σου σε αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βρεις συγκεντρωμένες τις καλύτερες εταιρίες ρούχων και δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών. Η βόλτα σου μετατρέπεται σε απόλυτη αγοραστική εμπειρία και το στιλ σου αναβαθμίζεται αυτομάτως. Πολύ πιθανό να ψωνίζεις δίπλα σε κάποια επώνυμη κυρία…

Το Soho Soho ιδρύθηκε το 2001 και από την πρώτη στιγμή απέκτησε τις πιο φανατικές φίλες αφού προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ πολυτελείας αλλά και πολλά αποκλειστικά κομμάτια. Ο λόγος που σου το αναφέρω είναι γιατί αξίζει να την επισκεφθείς αφού θα βρεις όλα όσα ψάχνεις συγκεντρωμένα σε ένα μέρος αλλά και θα μάθεις έναν από τους δημοφιλέστερους fashion προορισμούς. Αν σου αρέσουν οι μοδάτες αγορές λοιπόν τότε αναμφισβήτητα το απόλυτο place to shop είναι το Soho Soho.

Το TLIFE επιλέγει να σου δώσει μία γεύση από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που βρήκε και αγάπησε στην βόλτα του στο Soho Soho αλλά και να σου δώσει μερικά tips για το πως να τα φορέσεις.

Πριν δεις τις επιλογές που κάναμε για εσένα σημείωσε πως αν αν δεν το έχεις επισκεφθεί μέχρι σήμερα γιατί μπορεί να μην υπάρχει στην περιοχή σου, το Soho Soho έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία σου εγκαινιάζοντας το e -shop του με σκοπό να φέρει σε κάθε άκρη της Ελλάδος τα απόλυτα στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ. Ενώ να μην ξεχάσω να σου πω πως μπορείς να βρεις ρούχα όχι μόνο για εσένα αλλά και για το αγόρι σου αφού η γκάμα είναι το ίδιο μεγάλη. Για να το εξερευνήσεις με την ησυχία σου κάνε κλικ εδώ.


Δεν υπάρχει κάτι πιο στιλάτο από ένα μοντέρνο hoodie ή πιο απλά φούτερ με κουκούλα που θα μπορείς να το φοράς από το γυμναστήριο μέχρι σε casual βόλτες αλλά και το καλοκαίρι με βερμούδα στο νησί.


Ένα φόρεμα με έντονη την τριχρωμία σε ανοιχτή γραμμή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις εναλλάσσοντας απλά τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Με μαύρο σκούρο καλσόν, φλατ μπαλαρίνες κι ένα δερμάτινο jacket θα κάνουν ένα casual smart σύνολο ενώ την Άνοιξη τα σανδάλια και η πασμίνα θα σε κάνουν να νιώσεις δικαιωμένη.


Τα μακριά φορέματα το γνωρίζεις πλέον πως ήρθαν και φοριούνται σε κάθε ώρα της ημέρας. Ένα γκρι ίσιο φόρεμα με δερμάτινο jacket και μπότες ή ankle boots θα δώσουν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα ενώ το συγκεκριμένο ρούχο θα φορεθεί πολύ και το καλοκαίρι.


Τα φούτερ με φερμουάρ αποδεικνύονται πολλές φορές πιο πρακτικά αφού μπορείς εύκολα να τα αφαιρέσεις χωρίς να χαλάσεις μαλλιά, μακιγιάζ κτλ. αλλά και να παίξει τον ρόλο της ζακέτας πάνω από casual φορεσιές. Μην ξεχνάς ότι το χρώμα είναι ένα από τα βασικά must have της νέας σεζόν.


Το άρωμα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός για αυτό και τα δώρα αρώματα είναι καλό να αποφεύγονται. Παρ’ όλα αυτά αξίζει να δοκιμάσεις το Love in White αφού η αίσθηση φρεσκάδας θα σε συνεπάρει και θα θέλεις να το φοράς ασταμάτητα.


Αν πολλές φορές αναρωτιέσαι “αυτές οι επώνυμες που τα βρίσκουν αυτά τα super skinny παντελόνια” μπορώ να σου πω πως είναι Current/ Elliott και το Soho Soho τα φέρνει στην Ελλάδα για εσένα. Συνδύασέ το με μποτάκια ιππασίας ή γόβες κλασικές και θα δεις πως το αποτέλεσμα είναι πολύ sexy.


Δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις τη διαχρονική αξία του μαύρου φορέματος. Ένα στράπλες φόρεμα λοιπόν μπορεί να φορεθεί από πιο καθημερινές στιγμές σου μέχρι και σε βραδινή σου έξοδο με μόνο κριτήριο τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ.

TIP: Θυμήσου πως τα μακριά φορέματα φέτος αξίζει να τα δοκιμάσεις με μπότες ψηλές.


To μεταξωτό top που παραπέμπει σε κομπινεζόν φέτος είναι η εποχή να το προσαρμόσεις στο ντύσιμό σου. Συνδύασέ το με ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι. Η διακριτική δαντέλα σου επιτρέπει να κάνεις ένα σύνολο με κριτήριο την αντίθεση οπότε γιατί όχι να το φορέσεις με ένα skinny τζιν σε μπλε ή γκρι χρώμα.


Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεσαι ένα φόρεμα σε πολύ καλή ποιότητα ώστε να το φορέσεις και να νιώθεις ωραία με αυτό. Μην χάσεις την ευκαιρία λοιπόν να δεις την τεράστια ποικιλία στο Soho Soho.


To 60s είναι αυτό που λέμε της μόδας. Τι πιο στιλάτο λοιπόν από ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή με διακριτικό snake skin. Φόρεσέ το με σκούρο καφέ καλσόν ενώ απόφυγε το συνδυασμό με άλλου τύπου animal prints.


Η σειρά Elizabeth & James έχει από τα πιο ωραία t-shirts που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά αποτελώντας τρανή απόδειξη του less is more. Το Soho Soho έχει όλη τη συλλογή ώστε να διαλέξεις ακριβώς το top που σου ταιριάζει.


Το μαύρο φόρεμα με διακριτική τιράντα και λεπτή ύφανση σε ίσια γραμμή αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας καρνταρόμπας. Ιδιαίτερα αν έχεις σωματότυπο αχλάδι το συγκεκριμένο κομμάτι αναδεικνύει το δυνατό χαρτί της σιλουέτας σου που είναι οι ώμοι και τα χέρια.

Το φουσκωτό αμάνικο jacket δύσκολα σε κάνει να απαρνηθείς τον trendy χαρακτήρα του. Μπορείς να το φορέσεις με κομψό πουκάμισο από μέσα μία ημέρα με λιακάδα αλλά και να το ρίξεις στην πλάτη καθώς κατευθύνεσαι στο γυμναστήριο ή στην casual βόλτα σου στην πόλη.


Όταν φτάνει η εποχή για να φορέσεις τις σαγιονάρες σου η επιλογή που θα κάνεις είναι προβλεπόμενη. Γιατί δεν πρωτοτυπείς αυτή τη φορά με ένα ζευγάρι TKEES σε κλασική απόχρωση του καφέ.


Αν υπάρχει αγάπη στα αξεσουάρ τότε είναι το βραχιόλι φίδι για το μπράτσο. Κι αν υπάρχει αγαπημένη σχεδιάστρια τότε σίγουρα είναι η Aurelie Bidermann. Τα κομμάτια της κοσμούν τα καλύτερα ediotorials και το Soho Soho τα φέρνει για τα μάτια σου μόνο.


Αν θέλεις ένα top που να θυμίζει κομπινεζόν (ισχυρή τάση) αλλά δεν είσαι fan της δαντέλας γιατί δεν επιλέγεις ένα μαύρο σε απαλή μεταξωτή ύφανση που θα μπορέσει να φορεθεί πολύ εύκολα με όλα σου τα ρούχα;


Οι φόρμες φοριούνται πολύ πια και παντού. Κάνε πρωτότυπες επιλογές σε casual παντελόνια από το Soho Soho που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη χωρίς λεπτό να χάνεις το στιλ σου.

Read More

And More