Ο Γ. Αυτιάς γίνεται… μεσημεριανός τύπος;

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ είναι ο Γιώργος Αυτιάς. Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα, πάνω στα οποία βασίζεται ιδιαιτέρως ο ΣΚΑΙ, μιας και το “Καλημέρα σας” κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινα. Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο δημοσιογράφος έχει τον… τρόπο του με τις μετρήσεις.

Ετσι, ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, πολλά σχεδιάζονται στο κανάλι του Φαλήρου και ανάμεσα στις νέες… τηλε-στρατηγικές που καταστρώνονται είναι το τι θα γίνει με τον Γιώργο Αυτιά από Σεπτέμβρη, μιας και σκέφτονται έντονα να μην τον αφήσουν μόνο στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η διοίκηση του ΣΚΑΙ θέλει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις τηλεοπτικές δυνάμεις του γνωστού δημοσιογράφου και έτσι δεν προσανατολίζονται μόνο στον να τον εντάξουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, αλλά να τον βάλουν και στην μεσημεριανή ζώνη, η οποία μετά το τέλος της Πόπης Τσαπανίδου και του “ΣΚΑΙ Τώρα”, χάνει σημαντικό ποσοστό από την δυναμική της.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Αυτιάς να μας λέει… “Καλησπέρα σας”, κάθε μεσημέρι από τη 1.00 μέχρι και τις 3.00 !

Φυσικά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, μιας και τώρα όλα έχουν τεθεί υπο μελέτη στο Φάληρο. Για να δούμε…

Read More

And More