Owen Wilson: Yποδέχτηκε τον δεύτερο γιο του! Aυτή τη φορά από τη personal trainer του Caroline Lindqvist

H personal trainer του Owen Wilson, Caroline Lindqvist γέννησε το γιο τους την Πέμπτη το πρωί σύμφωνα με το E! News. O 44χρονος Owen, είναι ήδη ο πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, του Ford που απέκτησε με την πρώην σύντροφο του, Jade Duell.

Ο Owen και η Caroline, αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα μωρό μαζί, χωρίς να είναι σε σχέση, τον περασμένο Νοέμβριο που έμαθαν πως περίμεναν αγόρι και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι.

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ότι ο ηθοποιός περιμένει παιδί με την για καιρό φίλη του Caroline, 41 ετών.


Η γεννημένη στη Σουηδία γυμνάστρια – η οποία έβγαινε με τον Owen πριν από αρκετά χρόνια – είπε εκείνη την εποχή : Ο Owen και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε σε σχέση. Και ούτε σχεδιάζουμε να είμαστε μαζί στο μέλλον.

Αποκάλυψε, επίσης πως ήταν έξι μηνών έγκυος, προσθέτοντας: Ο Owen και εγώ είμαστε δύο στενοί φίλοι που θα έχουν ένα μωρό μαζί. Πραγματικά ανυπομονούμε για αυτό και δεν βλέπουμε την ώρα να υποδεχτούμε το παιδί μας στο τέλος του Ιανουαρίου .

Μια πηγή είπε στο E! News: Είναι απλά χαρούμενη που Owen τη βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί, προσθέτοντας ότι ο Owen ήταν πολύ υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Caroline. ‘Έχουν μια φιλική σχέση και νοιάζονταν για το τι ήταν καλύτερο για το αγέννητο παιδί τους .

Read More

And More