Ο Μένιος Φουρθιώτης στο “Big Brother”!

Είναι πολλά τα νέα σήμερα για το Μένιο Φουρθιώτη. Από τη μία δημοσίευμα που τον θέλει να έχει χαλάσει τις καλές του σχέσεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου κι από την άλλη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsit να έχει εμφανιστεί πριν λίγες ώρες σε ξενοδοχείο όπου πραγματοποιούνται τα casting για το «Big Brother».

Απ’ ότι φαίνεται ο Μένιος δήλωσε συμμετοχή στο καινούργιο ριάλιτι τού ALPHA και σήμερα πέρασε από casting για να δει αν θα μπει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του «Μεγάλου Αδερφού»!

Αν και δεν ξέρουμε τι έγινε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκαλεί εντύπωση για το τι θα κάνει ο Φουρθιώτης αν θα τον πάρουν στο «Big Brother» αφού λέγεται ότι συζητά να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή στο Extra! Εκτός κι αν η εκπομπή έμεινε στα λόγια και ο μάνατζερ ψάχνει καινούργια τηλεοπτική στέγη, έστω κι αν αυτή παρακολουθείται από το άγρυπνο βλέμμα του «Big Brother»!

Ωστόσο ο ίδιος δεν σχολίασε την είδηση του Newsit αλλά ούτε θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το τι συμβαίνει με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Read More

And More