Boem, Lolita, Diva! Εσύ τι τύπος μόδας είσαι; Ντύσου ανάλογα…

Eίναι πάρα πολύ σημαντικό το να ξέρεις να ντύνεσαι ανάλογα με το στιλ σου και να προσαρμόζεις τις τάσεις της εποχής με γνώμονα αυτό. Παρακολουθείς το τι λένε οι σχεδιαστές σε κάθε σεζόν και προσαρμόζεις το τι θα πάρεις ώστε να ανανεώσεις την ντουλάπα σου έχοντας στο μυαλό σου τρία μόνο κριτήρια. Τη τσέπη σου, το σωματότυπό σου και το στιλ σου.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να θέλεις να πειραματιστείς και η διάθεση σου να θέλει να δοκιμάσει διαφορετικά looks. Δεν είναι απαγορευτικό αρκεί να ξέρεις ποιά είναι η σωστή βάση ώστε να το “χτίσεις” σωστά.

To tlife.gr σου παρουσιάζει τα τρία επικρατέστερα στιλ και ποιά βασικά αξεσουάρ και ρούχα χρειάζεσαι για να τα υιοθέτησεις εύκολα, οικονομικά μα πάνω από όλα να φαίνεται φυσικό πάνω σου.

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις προτάσεις της Fashion Editor!

DIVA


Η Diva χρειάζεται πέρα από αέρα και αυτοπεποίθεση, ρούχα θηλυκά και αξεσουάρ επιβλητικά. Είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσεις αρκεί να έχεις στην γκαρνταρόμπα ένα pencil μαύρο φόρεμα. Το γνωστό black dress που γράφουν τα περιοδικά και που κάθε γυναίκα επιβάλλεται να το έχει στην ντουλάπα της.
Η επένδυση σε ένα μαύρο φόρεμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε περισσότερες από μία περιστάσεις και η αξία του μένει ακλόνητη μέσα στο χρόνο. Συνδύασέ το με μαύρα πέδιλα, clutch και χρυσά αξεσουάρ. Σημείωσε πως τα αξεσουάρ σε σχήμα ζώου όπως ένα snake δαχτυλίδι αλλά και τα τρούκς είναι τα απόλυτο trend.

LOLITA

H Lolita είναι συνήθως μια γυναίκα μικρόσωμη κι αρκετά αδύνατη που όσο χρονών κι αν γίνει παραμένει να θυμίζει μικρό κορίτσι. Διάλεξε ρούχα που παραπέμπουν σε καραμέλα με επικρατέστερο χρώμα το ροζ. Σορτσάκια σκαφτά, στενά φορέματα, πεταχτές mini φούστες, μαγιό κοριτσίστικα και αξεσουάρ που προδίδουν μια αισθησιακή αθωότητα.

BOEM


Eίναι το στιλ που προδίδει μια διάθεση εξερεύνησης και μυστηρίου. Ελευθερία. Το κορίτσι αυτό έχει στιλ που παραπέμπει στην απλότητα κι αποφεύγει τις υπερβολές στα χρώματα. Ένα jean σορτσάκι, σκοτεινές και παστέλ αποχρώσεις υπερτερούν, αξεσουάρ με ξύλινες λεπτομέρειες και κοσμήματα με πέτρες και χρυσό ολοκληρώνουν επιτυχώς ένα μποέμ look.

Read More

And More